‘Honor 7 Plus krijgt quad HD-display’

Er is informatie verschenen over een nieuwe phablet van Honor. Het gaat hier om de Honor 7 Plus, die onder andere een quad HD-display zou krijgen met een formaat van 5,5 inch.

Honor 7 Plus

Dit stelt het Chinese Mobile Dad. De Honor 7 Plus zou ook een ‘normaal’ broertje krijgen, de Honor 7, maar daarover is nog niets bekend. Over de Honor 7 Plus dus wel. Qua uiterlijk lijkt de nieuwe Honor een beetje op de Huawei Ascend Mate 7, wat natuurlijk niet zo vreemd is omdat Huawei en Honor bij elkaar horen.

Zo heeft de Honor 7 Plus net als de Ascend Mate 7 aan de achterkant een vingerafdruksensor. De Honor 7 Plus krijgt als het goed is een scherm met een formaat van 5,5 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Dit is opmerkelijk, aangezien Huawei eerder nog liet weten de meerwaarde van quad HD-displays in smartphones niet te zien.

In de Honor 7 Plus zit waarschijnlijk Huawei’s Kirin 930-chipset en 3GB werkgeheugen. Daarnaast krijgt de smartphone een opslagcapaciteit van 16GB. Foto’s maakt de Honor 7 Plus in 16 en 13 megapixel. De camera aan de achterkant krijgt twee flitsertjes, terwijl de camera aan de voorkant dus in bijzonder veel megapixel foto’s maakt.

De nieuwe smartphone draait ongetwijfeld op Android 5.0 of 5.1 Lollipop en de batterij krijgt met 4000 mAh behoorlijk wat inhoud. Het is nog onbekend wanneer Honor de smartphone aankondigt, wat hij gaat kosten en wanneer de phablet in Nederland verkrijgbaar is. En natuurlijk óf hij überhaupt wel naar Nederland komt.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters