‘Honor 7 Plus krijgt quad HD-display’

Er is informatie verschenen over een nieuwe phablet van Honor. Het gaat hier om de Honor 7 Plus, die onder andere een quad HD-display zou krijgen met een formaat van 5,5 inch.

Honor 7 Plus

Dit stelt het Chinese Mobile Dad. De Honor 7 Plus zou ook een ‘normaal’ broertje krijgen, de Honor 7, maar daarover is nog niets bekend. Over de Honor 7 Plus dus wel. Qua uiterlijk lijkt de nieuwe Honor een beetje op de Huawei Ascend Mate 7, wat natuurlijk niet zo vreemd is omdat Huawei en Honor bij elkaar horen.

Zo heeft de Honor 7 Plus net als de Ascend Mate 7 aan de achterkant een vingerafdruksensor. De Honor 7 Plus krijgt als het goed is een scherm met een formaat van 5,5 inch en een quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Dit is opmerkelijk, aangezien Huawei eerder nog liet weten de meerwaarde van quad HD-displays in smartphones niet te zien.

In de Honor 7 Plus zit waarschijnlijk Huawei’s Kirin 930-chipset en 3GB werkgeheugen. Daarnaast krijgt de smartphone een opslagcapaciteit van 16GB. Foto’s maakt de Honor 7 Plus in 16 en 13 megapixel. De camera aan de achterkant krijgt twee flitsertjes, terwijl de camera aan de voorkant dus in bijzonder veel megapixel foto’s maakt.

De nieuwe smartphone draait ongetwijfeld op Android 5.0 of 5.1 Lollipop en de batterij krijgt met 4000 mAh behoorlijk wat inhoud. Het is nog onbekend wanneer Honor de smartphone aankondigt, wat hij gaat kosten en wanneer de phablet in Nederland verkrijgbaar is. En natuurlijk óf hij überhaupt wel naar Nederland komt.

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters