Indrukwekkende specificaties: Honor V9 komt naar Europa als Honor 8 Pro

Honor heeft uitnodigingen verstuurd voor een aankondiging van een nieuwe smartphone. Het evenement vindt plaats op 5 april. Naar verwachting gaat het om de Europese lancering van de Honor V9, een toestel dat eind februari in China uitgebracht werd. Maak kennis met de Honor 8 Pro.

Honor V9 of Honor 8 Pro

De uitnodiging noemt geen specifiek model, maar geruchten wijzen erop dat de Honor V9 binnenkort naar Europa komt als de Honor 8 Pro. Er werd verwacht dat Huawei het toestel al op het Mobile World Congress uit de doeken zou doen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Honor 8

Wij gaven de Honor 8 vorig jaar de maximale score. Met een lage prijs en uitstekende specificaties is het een zeer sterk totaalpakket. Waar we eerst vrijwel meteen in die prijsklasse op de OnePlus 3 zouden wijzen, valt er ook wat te zeggen voor het Android toestel van Honor.

Honor 8 Pro specificaties

Kan Honor opnieuw scoren met de Honor 8 Pro? Dankzij de Chinese lancering weten we al wat we kunnen verwachten. De Honor 8 Pro heeft een 5.7-inch LDC scherm met een QHD resolutie. Onder de motorkap zit Huawei’s Kirin 960, in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen.

Honor V9 Honor 8 Pro

Indrukwekkend totaalpakketje

Aan de achterkant van het toestel zit een dubbele camera, bestaande uit twee 12MP camera’s. Dankzij een nieuwe technologie kun je 3D modellen creëren. Dat blijft niet alleen bij foto’s met diepte, want je kunt de modellen zelfs uitprinten met een 3D-printer. Het pakketje wordt afgemaakt met een 4,000mAh batterij, 64GB of 128GB aan opslaggeheugen en Android Nougat.

Prijs en beschikbaarheid

Op papier is het dus in ieder geval opnieuw een indrukwekkend toestel. Voor we dergelijke conclusies trekken moeten we echter eerst zelf met de Honor 8 Pro aan de slag. Naar verwachting zal de Android smartphone in Goud, Blauw en Zwart verkrijgbaar zijn. Qua prijskaartje moet je denken aan ongeveer 340 euro voor 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, 390 euro voor 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, en 450 euro voor 6GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Nu nog wachten tot 5 april!

Bron: Ronald Quandt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters