‘Specificaties en foto’s opvolger Honor 8 duiken op’

Honor, een submerk van Huawei, is tegenwoordig ook buiten China uitgegroeid tot een volwaardig en gerespecteerd merk. De betaalbare Honor 8 is het laatste vlaggenschip toestel van het bedrijf. Het betaalbare toestel werd door critici geprezen. Recentelijk werd een nieuwe Honor smartphone door TENAA gecertificeerd. Afgaande van de specificaties zou dit toestel heel goed een opvolger van de Honor 8 kunnen zijn.

TENAA

TENAA is een belangrijk certificering centrum in China voor apparaten welke te maken hebben met telecommunicatie. Voordat smartphones in China mogen worden uitgebracht is een TENAA certificering nodig. Het verkrijgen van de TENAA certificering is een belangrijke stap en meestal betekent het ook dat het toestel niet lang daarna gelanceerd wordt. Via TENAA worden ook meteen enkele specificaties van de smartphones bekend. Het Honor toestel werd vermeld onder het modelnummer DUK-TL30.

Specificaties DUK-TL30 (Honor 8)

Hoewel er geen specifieke chipset wordt genoemd, staat er wel dat het nieuwe Honor toestel een octa-core processor heeft. De kans is groot dat dit Huawei’s Kirin 960 CPU is, welke ook gebruikt wordt bij de Mate 9. De octa-core processor wordt gecombineerd met 6GB RAM capaciteit en maximaal 128GB aan interne opslag. Het toestel komt met een 3900mAh batterij en zal hoogst waarschijnlijk meteen met Android 7.0 Nougat verscheept worden.

Honor 8

Design

De foto’s op de TENAA website laten een toestel zien met een dual camera setup aan de achterkant. Deze bestaat uit een 12 en 2 megapixel lens. Het display van de DUK-TL30 is met 5.7 inch een stuk groter dan de Honor 8. Het display heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels en ondersteunt QHD.  Hoewel op de TENAA site alleen een foto van een gouden smartphone te zien is, kan aangenomen worden dat het toestel ook in andere kleuren beschikbaar zal zijn.

Bron: TechUpdate3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters