Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering

Volgende maand zal één van de meest geanticipeerde mid-range toestellen van 2017 worden onthuld: de Honor 9. Van het toestel zullen drie verschillende modellen met verschillende specificaties worden uitgebracht. Deze hebben onlangs de verplichte Chinese certificering van TENAA doorstaan. En een TENAA vermelding gaat altijd gepaard met enkele specificaties van een toestel.

Honor 9 toestellen krijgen 5.15 inch display

De toestellen worden vermeld onder de modelnummers STF-AL00, STF-TL10 en STF-AL10. Bij alledrie wordt vermeld dat ze komen met een 5.15 inch display met een resolutie van 1080p. Helaas wordt niet gespecificeerd om wat voor display het precies gaat. Naar verwachting zal het een LCD display worden, aangezien deze ook bij de vorige Honor toestellen werd gebruikt.

Honor 9 TENAA

Octa-core chipset met verschillende RAM capaciteiten

Volgens TENAA zullen de Honor 9 toestellen aangestuurd worden door een 2.45 GHz octa-core chipset. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit de Kirin 960 zijn. Het basis model komt met 4GB RAM, terwijl de andere twee 6GB RAM capaciteit zullen krijgen. Verder zullen alle modellen standaard 64GB opslagruimte krijgen, welke tot 128GB vergroot kan worden via microSD.

The Light Catcher

Het lijkt erop dat Honor extra veel moeite heeft gedaan om de dual camera setup te perfectioneren. Deze heeft de nickname The Light Catcher gekregen is wordt groot vermeld op de uitnodiging voor de onthulling van de Honor 9. Volgens de berichten zou de setup bestaan uit een 20 megapixel en 12 megapixel lens met een enkele LED flash. Verwacht wordt dat met de camera’s superieure low-light beelden gemaakt kunnen worden. Aan de voorkant zijn de toestellen uitgerust met een 8 megapixel camera.

Honor 9 uitnodiging

Android 7

Verder zullen de smartphones meteen uit de winkel draaien op Android 7. Waarschijnlijk zal het niet lang duren voordat de Android 7.1.1 update voor de toestellen beschikbaar zal zijn. Een 3100mAh batterij zal de toestellen van power voorzien en verwacht wordt dat de Honor 9 ongeveer even groot zal zijn als de Honor 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Android Oreo installeren

Zo installeer je Android 8.0 Oreo op je smartphone lees verder

Vervangend display kan gebruikt worden om je smartphone te bespieden lees verder

Geen MIUI meer: ‘Xiaomi werkt aan Android One-smartphone’ lees verder

IFA mobiele vakbeurs

Dit kunnen we verwachten van IFA 2017 lees verder

iPhone 7 verslaat Galaxy S8 en wordt 17 miljoen keer verkocht lees verder

iOS 11 Touch ID snel uitzetten

iOS 11 laat je in noodgevallen simpel Touch ID uitzetten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters