The light catcher: Honor 9 wordt op 27 juni onthuld

De persuitnodiging voor de onthulling van de Honor 9 is gelekt. Het lijkt er sterk op dat het high-end toestel op 27 juni zal worden onthuld in Berlijn.

Honor 9: the light catcher

Dankzij bekende lekkers weten we vaak al maanden van te voren een hoop over de nieuwste smartphones van grote smartphonefabrikanten. Soms is de informatie echt gelekt, maar het komt ook geregeld voor dat fabrikanten zelf de informatie verspreiden via de lekkers.

Dit keer gaat het om de Honor 9, de opvolger van de zeer populaire Honor 8. Volgens de betrouwbare lekker Roland Quadt wordt het model op 27 juni onthuld. Hij plaatste een persuitnodiging voor een Honor evenement in Berlijn.

Honor 9

De Honor 9 wordt niet in de persuitnodiging genoemd. Het is echter het enige vlaggenschip dat Honor in de pijplijn heeft zitten voor de komende maanden, en het is een groot evenement. Voor een aantal nieuwe budgetmodelletjes zou er geen persevenement in Berlijn worden georganiseerd.

Bovendien hint “The light catcher” ook naar de Honor 9. Dankzij gelekte informatie weten we al dat het langverwachte toestel een dubbele camera krijgt, die zelfs mooie plaatjes kan schieten met slecht licht.

Wat we al weten

Verder weten we eigenlijk nog verrassend weinig over de Honor 9. Waarschijnlijk zit Huawei’s eigen Kirin 960 chip onder de motorkap, in combinatie met 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Verder wijzen geruchten erop dat de Honor 9 exact dezelfde cameracombinatie als de Huawei P10 heeft.

Honor 9 headphone jack

Dan hebben we het dus over een 20MP monochrome sensor en een normale 12MP sensor. Vorig jaar wist Honor met de Honor 8 een interessant alternatief voor de OnePlus 3 af te leveren. Kan de Chinese fabrikant opnieuw een high-end ervaring voor een scherpe prijs bieden?

We gaan het ontdekken op 27 juni. Check hier onze review van de Huawei P10, die dus naar verluidt dezelfde dubbele camera heeft.

Bron: Twitter via The Android Soul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters