‘Honor Magic: Honor onthult volgende week totaal randloos toestel’

Huawei heeft een uitnodiging verstuurd voor een wel heel bijzondere onthulling. Het gaat om de Honor Magic, een toestel waarvan het scherm de gehele voorkant bedekt.

Randloze toestellen

Honor Magic Honor MagicToestellen met minuscule schermranden worden het nieuwe ding in 2017. Xiaomi wist hoge ogen te gooien met de Xiaomi Mi MIX, een toestel waarvan het scherm bijna de gehele voorkant bedekt. De praktische nadelen ben je al snel vergeten dankzij het futuristische uiterlijk. Dan hebben de Google Pixel en iPhone 7 opeens wel erg dikke randen rondom hun schermen. Volgend jaar gaat daar echter verandering in komen. Zowel Samsung als Apple zijn namelijk naar verluidt van plan om een vlaggenschip met zeer dunne schermranden uit te brengen. Samsung zal de eerste zijn, met de Samsung Galaxy S8 in Februari. Apple volgt natuurlijk pas later in 2017.

Huawei

Merken als Xiaomi hebben niet de capaciteit om de hoge vraag naar dit soort opvallende toestellen te beantwoorden, maar het levert ze wel een hoop aandacht op. Nu grote merken er nog niet op gesprongen zijn blijven dit soort futuristisch ogende toestellen namelijk uniek. Daar gaat binnenkort verandering in komen, want naar verluidt zijn zowel Huawei als Meizu met hun eigen randloze smartphones bezig. Vandaag bleek dat we waarschijnlijk al zeer binnenkort kennis kunnen gaan maken met Huawei’s mysterieuze toestel.

Honor Magic

Honor heeft namelijk een uitnodiging geplaatst voor de onthulling van de Honor Magic, een toestel dat op 16 december onthuld zal worden. Dankzij gelekte informatie weten we dat het toestel een gebogen scherm van Samsung heeft. De Xiaomi Mi Note 2 en Vivo Xplay 6 maken ook gebruik van een gebogen paneel van Samsung. Wat de Honor Magic echter zo speciaal maakt is dat het scherm aan alle kanten gebogen is. Ja, alle kanten. Dus ook de onderkant en bovenkant, waar de Mi MIX bijvoorbeeld nog een dikke rand aan de onderkant heeft zitten. Daarmee lijkt de Honor Magic precies te gaan doen wat Samsung met de Galaxy S8 van plan is, maar dan twee maanden eerder.

Bron: AndroidPure

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters