Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio

Als één van de laatste onthullingen van het jaar verwachten we op sinterklaas die van de Honor V10. Het toestel zou echter eerst in China al onthuld worden op 28 november. Maar nog voor deze onthulling is een foto van de aankomende smartphone gelekt en kunnen we alvast genieten van de voorkant van de V10. 

Honor V10 met randloos design

De foto is, zoals vaak het geval is met Chinese toestellen, gelekt via de social media website Weibo. Hij toont een toestel dat overeenkomt met de geruchten. Zo is een randloos design te zien met een behoorlijke screen-to-body ratio. Verwacht wordt dat het toestel uitgerust wordt met een 6 inch full HD display met de populaire beeldverhouding van 18:9 en een 13 megapixel selfiecamera. Binnenin het toestel zouden we Huawei’s Kirin 970 chipset vinden in combinatie met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Dit alles zou gepowered worden door een 3.750 batterij.

Honor V10

Achterkant helaas niet zichtbaar

Helaas is op de gelekte foto alleen de voorkant van de V10 te zien en blijft het nog gissen naar wat we achterin kunnen verwachten. Als we de berichten mogen geloven, zou de smartphone achterin uitgerust zijn met een dubbele camera met een 16 megapixel en 20 megapixel lens. Door het randloze design zou daar ook de vingerafdrukscanner terecht zijn gekomen.

Schappelijke prijs

Zoals we gewend zijn van de smartphonemaker zou de Honor V10 komen met een schappelijke prijs. In China zou hij omgerekend 378 euro kosten. Als je hem in Nederland wilt kopen zal je echter waarschijnlijk duurder uitkomen.

Via: PhoneArena

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters