Honor V10 opgedoken met indrukwekkende screen-to-body ratio

Als één van de laatste onthullingen van het jaar verwachten we op sinterklaas die van de Honor V10. Het toestel zou echter eerst in China al onthuld worden op 28 november. Maar nog voor deze onthulling is een foto van de aankomende smartphone gelekt en kunnen we alvast genieten van de voorkant van de V10. 

Honor V10 met randloos design

De foto is, zoals vaak het geval is met Chinese toestellen, gelekt via de social media website Weibo. Hij toont een toestel dat overeenkomt met de geruchten. Zo is een randloos design te zien met een behoorlijke screen-to-body ratio. Verwacht wordt dat het toestel uitgerust wordt met een 6 inch full HD display met de populaire beeldverhouding van 18:9 en een 13 megapixel selfiecamera. Binnenin het toestel zouden we Huawei’s Kirin 970 chipset vinden in combinatie met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Dit alles zou gepowered worden door een 3.750 batterij.

Honor V10

Achterkant helaas niet zichtbaar

Helaas is op de gelekte foto alleen de voorkant van de V10 te zien en blijft het nog gissen naar wat we achterin kunnen verwachten. Als we de berichten mogen geloven, zou de smartphone achterin uitgerust zijn met een dubbele camera met een 16 megapixel en 20 megapixel lens. Door het randloze design zou daar ook de vingerafdrukscanner terecht zijn gekomen.

Schappelijke prijs

Zoals we gewend zijn van de smartphonemaker zou de Honor V10 komen met een schappelijke prijs. In China zou hij omgerekend 378 euro kosten. Als je hem in Nederland wilt kopen zal je echter waarschijnlijk duurder uitkomen.

Via: PhoneArena

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters