Honor V8 krijgt dubbele camera

Honor gaat op 10 mei de nieuwe Honor V8 aankondigen, een smartphone met een dubbele camera. Dat heeft het dochterbedrijf van Huawei laten weten middels een teaser.

Honor

Het gaat erg goed met Honor, het dochterbedrijf van Huawei dat in 2015 meer dan 40 miljoen smartphones verkocht. Door consequent kwalitatief goede smartphones voor een lage prijs af te leveren heeft het jonge merk al snel een goede positie op de markt weten te veroveren. De in juni van vorig jaar aangekondigde Honor 7 wist met indrukwekkende specs voor een lage prijs een grote indruk te maken, maar de smartphone is nu wel aan een update toe. Die komt er gelukkig binnenkort in de vorm van de Honor V8.

Honor V8 Teaser
De teaser

Honor V8

Honor heeft middels een teaser bevestigd dat het nieuwe model op 10 mei aangekondigd zal gaan worden. Uit de nieuwe teaser blijkt dat de Honor V8 niet simpelweg een vernieuwde Honor 7 is, want de nieuwe smartphone heeft een dubbele camera, net zoals de Huawei P9 en P9 Plus. De Honor 6 Plus had ook een dubbele camera, die gebruikt werd voor driehoeksmetingen voor autofocus. Daarnaast kon je bijvoorbeeld achteraf scherpstellen en andere effecten toepassen. De dubbele camera van de 6 Plus was vrij indrukwekkend, maar toch had de opvolger van Honor’s toestel gewoon weer een enkele camera.

Specificaties

Anonieme bronnen beweren dat de Honor V8 twee 12MP camera’s heeft aan de achterkant, net zoals de P9 en P9 Plus van moederbedrijf Huawei. De P9 en P9 Plus hebben een kleur- en een monochrome module, speciaal voor scherpere zwart-wit foto’s. Of dat ook bij de verwachte Honor V8 het geval is weten we nog niet. Volgens verschillende gerchten heeft de Honor V8 een door Huawei gemaakte Kirin chipset, de Kirin 950. Daarnaast zou het toestel 4GB aan werkgeheugen hebben en een vingerafdrukscanner.

Honor zal op 10 mei het toestel onthullen in China. De kans is groot dat het toestel pas later dit jaar ook naar Europa komt, net zoals de Honor 7.

Bron: Weibo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters