Dit is de Honor V8 Max: TENAA certificeert dunne phablet

De Chinese instantie heeft de onaangekondigde Honor V8 Max gecertificeerd, waardoor alle specificaties en het ontwerp van de phablet zijn onthuld.

Honor V8 Max

De Chinese instantie TENAA heeft een nieuw toestel van Honor gecertificeerd. Nieuwe smartphones moeten door TENAA worden gekeurd voor ze in China uitgebracht mogen worden, met als gevolg dat de instantie vaak de bron is van foto’s en de specificaties van onaangekondigde toestellen.

Specificaties

Vandaag dook er een toestel met de codenaam EDI-DL00 op de website van TENAA op, een phablet die naar verwachting de Honor V8 Max gaat heten. De phablet heeft een groot 6.6-inch AMOLED scherm met een resolutie van 1440 x 2560. Het onaangekondigde toestel wordt aangedreven door Huawei’s eigen Kirin 950 chipset, wat betekent dat de Honor V8 Max een octa-core 2.3GHz CPU en de Mali-T880 als GPU heeft. De relatief krachtige chipset wordt gecomplementeerd door 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern opslaggeheugen. Volgens de informatie van TENAA heeft het toestel ook een microSD slot.

Honor V8 Max

Opvallend dun

Aan de achterkant van de Honor V8 Max zit een 13MP camera, aan de voorkant vind je een 8MP camera terug. De phablet heeft een flinke 4400mAh batterij en kan waarschijnlijk snel opgeladen worden dankzij een bijgeleverde 9v/2A adapter. Verder heeft de Honor V8 Max natuurlijk een vingerprintscanner en kun je twee SIM-kaartjes tegelijkertijd gebruiken. De onaangekondigde smartphone van Honor is met zijn 7.18mm opvallend dun, maar zal niet het lichtste toestel zijn dat je kunt vinden: de phablet weegt 219 gram. Consumenten kunnen waarschijnlijk kiezen tussen een gouden en zilveren model.

Aankondiging

Naar verwachting zal Huawei de Honor V8 Max op 11 juli aan gaan kondigen tijdens een officieel evenement. Het is nog niet bekend of de V8 Max ook naar Nederland komt, maar we achten de kans klein. Zijn kleinere broertje, de Honor V8, is immers ook nog steeds niet in het Westen verkrijgbaar.

Bron: TENAA

 

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters