Hoofdkantoor en naam KPN blijft behouden na Mexicaanse overname

América Móvil heeft laten weten dat het van plan is om de merknaam KPN te behouden na een eventuele overname van het bedrijf. Ook zal het hoofdkantoor in Den Haag blijven, zo belooft de toekomstige eigenaar van KPN.

KPN gooit de turbo op uitrol van 4G LTE-netwerk Kpn

De Mexicaanse grootmacht laat middels een persbericht weten dat het in november haar bod op KPN zal onderstrepen en indienen bij de AFM. Het bedrijf gaat er vanuit dat het 95 procent van de aandelen of meer in handen zal krijgen van KPN en het daarmee nagenoeg volledig eigenaar wordt van KPN. Volgens de Mexicaanse provider zal het hoofdkantoor na de overname gewoon in Den Haag blijven en zal het merk KPN eveneens gevoerd blijven worden. Ook de submerken van KPN lopen vooralsnog geen gevaar.

América Móvil wil ook verder investeren in KPN en de Nederlandse markt om zo het marktaandeel van de provider weer op te bouwen. De Mexicaans zal zich wel dagelijks bezig gaan houden met de strategie van de provider. Eerder op de dag werd al bekend dat de provider akkoord gaat met het verhoogde bod op E-plus. América Móvil wilde een hoger bod van Telefonica voor E-plus en blokkeerde in eerste instantie een verkoop door KPN van diens dochteronderneming. Het ziet er dan ook naar uit dat América Móvil al haar macht zal gebruiken om een nieuwe koers met KPN te bevaren.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters