HP brengt grote software-update uit voor TouchPad

HP heeft nog maar kort geleden hardhandig afscheid genomen van zijn WebOS-producten, zoals de Pre-telefoons en de TouchPad-tablet die voor uitverkoopprijzen werden weggegeven. Maar nu komt de fabrikant toch nog met een belangrijke software-update voor de TouchPad.

HP TouchPad

De update is dus tamelijk verrassend, en biedt de gebruikers van de tablet ook nog eens een berg meer functionaliteit. Versie 3.0.4 van WebOS komt naar gebruikers van de tablet over the air, dus ze hoeven het apparaat niet aan een computer te hangen om de update binnen te halen.

De update brengt een nieuwe camera-app naar de tablet. Ook komt er de mogelijkheid om andere dan WebOS-telefoons te paren met de TouchPad naar de tablet, zodat je er via elke telefoon mee kunt bellen. Ook wordt het makkelijker om de tablet via bluetooth te koppelen aan toetsenborden die niet met WebOS werken. Voorts is er ondersteuning voor OGG Vorbis muziekbestanden, zijn er verbeteringen op het gebied van notificaties van berichten en zijn er in het hele nieuwe OS verbeteringen te merken in de interface.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via