‘Zoveel gaat de ambitieuze HP Elite X3 kosten’

Een betrouwbare bron heeft bekend gemaakt wanneer de ambitieuze HP Elite X3 uit gaat komen en hoeveel het toestel gaat kosten.

HP Elite X3

HP Elite X3De langverwachte HP Elite X3 is een zeer interessant toestel. De smartphone werd afgelopen februari tijdens MWC 2016 in Barcelona aangekondigd als een premium Windows 10 Mobile smartphone. En dan hebben we het niet zomaar over een smartphone, nee, de HP Elite X3 kan met behulp van een aantal accessoires veranderen in laptop of desktop PC. Volgens HP wordt het de ideale smartphone en totaaloplossing voor professionals.

Onduidelijk

Helaas bleef het lange tijd onduidelijk wanneer het toestel uit zou gaan komen. De aanwezige pers kon in februari al met HP’s ambitieuze smartphone aan de slag, maar dat was nog niet het uiteindelijke model. Zo had de HP Elite X3 toen nog geen vingerprintscanner, iets wat de versie die straks in de winkel ligt wel heeft. Dat komt ook door het feit dat Windows 10 Mobile pas vanaf deze zomer überhaupt vingerprintscanners ondersteund.

September

De laatste keer dat we wat over de HP Elite X3 hoorden was toen het model door verschillende instanties gecertificeerd werd. Meestal duurt het dan niet lang meer voor een smartphone dan eindelijk in de winkels ligt. Dat blijkt ook te kloppen, want een betrouwbare bron claimt dat HP de Elite X3 in september uit gaat brengen. Het toestel moet volgens de bron €699 in Europa gaan kosten. Dat is een flink prijskaartje, maar als het toestel echt op een serieuze wijze als computer en laptop kan worden gebruikt dan valt het nog te behappen. Houdt er wel rekening mee dat bovenop die prijs ook nog eens de aanschafprijs van de bijbehorende accessoires komt. De prijs lijkt bevestigd te worden door de Nederlandse webshop Centralpoint.

Specificaties

Daar krijg je dan wel echt een premium smartphone met high-end specificaties voor terug. De HP Elite X3 heeft een 6-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440, een 4,150mAh batterij, twee speakers aan de voorkant en 64GB aan uitbreidbaar intern opslaggeheugen. Onder de motorkap van het toestel vind je de Snapdragon 820 terug, in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Voor meer details en video’s verwijs ik je graag door naar dit artikel over de HP Elite X3.

Bron: Centralpoint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters