Laptop en smartphone in een: HP plaatst teaser video’s voor de HP Elite X3

Komende zomer komt de HP Elite X3 uit, een ambitieuze Windows Phone met unieke mogelijkheden. Kan HP de innovatie terugbrengen?

HPHP Elite X3

Tijdens het Mobile World Congress van dit jaar in Barcelona kondigde HP zijn nieuwe ambitieuze Windows 10 Mobile smartphone aan, de HP Elite X3. Volgens HP is het een high-end smartphone die het beste van smartphones, computers en laptops kan combineren. Dat is natuurlijk een grootse belofte, maar het product dat HP erna aankondigde is misschien nog wel interessanter dan de smartphone zelf. HP toonde namelijk de Mobile Extender, een laptop-achtige dock met een 12.5-inch 1080P scherm, een keyboard, speakers en een eigen batterij. Door je HP Elite X3 aan te sluiten heb je een Microsoft Continuum ervaring waar je maar wil.

HP Elite X3

Helaas hebben we na de indrukwekkende presentatie niets meer gehoord van HP’s ambitieuze product. Wel heeft het bedrijf aangekondigd dat de HP Elite X3 en de Mobile Extender nog deze zomer uit zullen komen, dus het leek er even op dat de gadget van HP uitgesteld zou gaan worden. Vandaag heeft HP echter drie nieuwe video’s uitgebracht waarin de mogelijkheden van de HP Elite X3 en de bijbehorende Mobile Extender nog eens worden getoond. Het valt gelijk op dat de smartphone een vingerprintscanner heeft, een toevoeging die tijdens de demonstraties in mei nog afwezig was. Op dit moment ondersteunt Windows 10 Mobile nog geen vingerprintscanners, iets waar deze zomer nog verandering in gaat komen met de Anniversary update.

Innovatie

Volgens de video’s komt de ambitieuze smartphone nog steeds deze zomer uit. Zelfs Qualcomm CEO Steve Mollenkopf en Microsoft’s Terry Myerson spreken hun lof over het project van HP uit. Hopelijk kan Hewlett-Packard innoveren met zijn nieuwe Windows Phone, want Microsoft’s mobiele besturingssysteem is op sterven na dood. Unieke functies zoals Continuum en de nieuwe Mobile Extender kunnen de consument hopelijk wel overtuigen om het platform een kans te geven.

Bron: HP

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters