Laptop en smartphone in een: HP plaatst teaser video’s voor de HP Elite X3

Komende zomer komt de HP Elite X3 uit, een ambitieuze Windows Phone met unieke mogelijkheden. Kan HP de innovatie terugbrengen?

HPHP Elite X3

Tijdens het Mobile World Congress van dit jaar in Barcelona kondigde HP zijn nieuwe ambitieuze Windows 10 Mobile smartphone aan, de HP Elite X3. Volgens HP is het een high-end smartphone die het beste van smartphones, computers en laptops kan combineren. Dat is natuurlijk een grootse belofte, maar het product dat HP erna aankondigde is misschien nog wel interessanter dan de smartphone zelf. HP toonde namelijk de Mobile Extender, een laptop-achtige dock met een 12.5-inch 1080P scherm, een keyboard, speakers en een eigen batterij. Door je HP Elite X3 aan te sluiten heb je een Microsoft Continuum ervaring waar je maar wil.

HP Elite X3

Helaas hebben we na de indrukwekkende presentatie niets meer gehoord van HP’s ambitieuze product. Wel heeft het bedrijf aangekondigd dat de HP Elite X3 en de Mobile Extender nog deze zomer uit zullen komen, dus het leek er even op dat de gadget van HP uitgesteld zou gaan worden. Vandaag heeft HP echter drie nieuwe video’s uitgebracht waarin de mogelijkheden van de HP Elite X3 en de bijbehorende Mobile Extender nog eens worden getoond. Het valt gelijk op dat de smartphone een vingerprintscanner heeft, een toevoeging die tijdens de demonstraties in mei nog afwezig was. Op dit moment ondersteunt Windows 10 Mobile nog geen vingerprintscanners, iets waar deze zomer nog verandering in gaat komen met de Anniversary update.

Innovatie

Volgens de video’s komt de ambitieuze smartphone nog steeds deze zomer uit. Zelfs Qualcomm CEO Steve Mollenkopf en Microsoft’s Terry Myerson spreken hun lof over het project van HP uit. Hopelijk kan Hewlett-Packard innoveren met zijn nieuwe Windows Phone, want Microsoft’s mobiele besturingssysteem is op sterven na dood. Unieke functies zoals Continuum en de nieuwe Mobile Extender kunnen de consument hopelijk wel overtuigen om het platform een kans te geven.

Bron: HP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

HMD Global Nokia 7

Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

iPhone X Nederland

iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

Apple Pay ING

Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

ZTE AXON M opvouwbare smartphone

ZTE Axon M onthuld: Android smartphone met twee schermen lees verder

iPhone X Face ID

Wat is er toch aan de hand met de productie van de iPhone X? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters