‘HP brengt midrange Windows-smartphone komende maanden uit’

Hewlett Packard en Microsoft zouden werken aan een midrange Windows-smartphone. Het toestel lijkt, in tegenstelling tot de HP Elite X3, een midranger te worden.

HP Elite X3

HPHewlett Packard bracht een tijd geleden in samenwerking met Microsoft de HP Elite X3 uit. De smartphone was bedoeld voor de zakelijke markt en had behoorlijk goede specificaties. Het toestel heeft een 6-inchscherm met een quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 820-processor, die vier kernen heeft die maximal 2,2 GHz klokken. Het werkgeheugen is 4 GB en de opslagruimte is 64 GB groot. Bovendien is dit uitbreidbaar met een micro SD-kaartje. De batterij heeft een capaciteit van 4150 mAh.

Nieuwe toestel HP

Nu lijkt Hewlett Packard het dus over een hele andere boeg te gooien. Naar verluidt werkt het bedrijf, wederom samen met Microsoft, namelijk nu aan een midrange-smartphone. Veel details over het nieuwe toestel zijn er nog niet bekend. De smartphone wordt naar verluidt aangedreven door een Snapdragon-processor uit de 600-serie. Ook zou de telefoon werken met de docks van HP werken en, zoals gezegd, op Windows 10 draaien. Dit zijn de enige details die we tot nog toe over de mysterieuze midranger van Hewlett Packard en Microsoft hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: DrWindows

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters