‘HP brengt midrange Windows-smartphone komende maanden uit’

Hewlett Packard en Microsoft zouden werken aan een midrange Windows-smartphone. Het toestel lijkt, in tegenstelling tot de HP Elite X3, een midranger te worden.

HP Elite X3

HPHewlett Packard bracht een tijd geleden in samenwerking met Microsoft de HP Elite X3 uit. De smartphone was bedoeld voor de zakelijke markt en had behoorlijk goede specificaties. Het toestel heeft een 6-inchscherm met een quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 820-processor, die vier kernen heeft die maximal 2,2 GHz klokken. Het werkgeheugen is 4 GB en de opslagruimte is 64 GB groot. Bovendien is dit uitbreidbaar met een micro SD-kaartje. De batterij heeft een capaciteit van 4150 mAh.

Nieuwe toestel HP

Nu lijkt Hewlett Packard het dus over een hele andere boeg te gooien. Naar verluidt werkt het bedrijf, wederom samen met Microsoft, namelijk nu aan een midrange-smartphone. Veel details over het nieuwe toestel zijn er nog niet bekend. De smartphone wordt naar verluidt aangedreven door een Snapdragon-processor uit de 600-serie. Ook zou de telefoon werken met de docks van HP werken en, zoals gezegd, op Windows 10 draaien. Dit zijn de enige details die we tot nog toe over de mysterieuze midranger van Hewlett Packard en Microsoft hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: DrWindows

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters