HP Slate 500 gaat richting de zakelijke markt

Producent HP heeft haar nieuwe tablet geïntroduceerd genaamd de Slate 500. De tablet is voorzien van Windows 7 en zal alleen beschikbaar zijn voor de zakelijke markt.

HP Slate 500

Producent HP heeft haar langverwachte Slate-tablet eindelijk officieel gemaakt. Deze Windows 7-tablet zal echter niet voor de normale consument bestemd zijn maar alleen voor bedrijven. Volgens HP is het OS niet geschikt voor consumenten aangezien Windows 7 te veel beperkingen zou kennen op tablets. HP denk dat in de zakelijke markt er meer animo voor is door het besturingssysteem dat gebruikt wordt voor de Slate 500. De tablet moet ongeveer 800 dollar gaan kosten wat redelijk fors aan de prijs is. Het apparaat beschikt wel over een Intel Atom Z540 CPU met 1.86GHz-processor en Wifi n. Ook Zit er een 8.9-inch scherm in het toestel verwerkt dat op basis van LED zijn werk doet. Uiteraard heeft HP de Slate ook voorzien van een webcam en 64GB SSD-geheugen. Tot slot weet de producent 2GB DDR2 te melden in het toestel wat dan ook de prijs in zijn totaliteit moet verantwoorden.

HP heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de Slate op de markt zal gaan komen. Engadget heeft wel al een eerste preview van het apparaat gepubliceerd en is er niet erg positief over.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters