HP Slate 500 gaat richting de zakelijke markt

Producent HP heeft haar nieuwe tablet geïntroduceerd genaamd de Slate 500. De tablet is voorzien van Windows 7 en zal alleen beschikbaar zijn voor de zakelijke markt.

HP Slate 500

Producent HP heeft haar langverwachte Slate-tablet eindelijk officieel gemaakt. Deze Windows 7-tablet zal echter niet voor de normale consument bestemd zijn maar alleen voor bedrijven. Volgens HP is het OS niet geschikt voor consumenten aangezien Windows 7 te veel beperkingen zou kennen op tablets. HP denk dat in de zakelijke markt er meer animo voor is door het besturingssysteem dat gebruikt wordt voor de Slate 500. De tablet moet ongeveer 800 dollar gaan kosten wat redelijk fors aan de prijs is. Het apparaat beschikt wel over een Intel Atom Z540 CPU met 1.86GHz-processor en Wifi n. Ook Zit er een 8.9-inch scherm in het toestel verwerkt dat op basis van LED zijn werk doet. Uiteraard heeft HP de Slate ook voorzien van een webcam en 64GB SSD-geheugen. Tot slot weet de producent 2GB DDR2 te melden in het toestel wat dan ook de prijs in zijn totaliteit moet verantwoorden.

HP heeft nog niet bekend gemaakt wanneer de Slate op de markt zal gaan komen. Engadget heeft wel al een eerste preview van het apparaat gepubliceerd en is er niet erg positief over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters