HP-tablet door camera vastgelegd

HP wil twee WebOS tablets op de markt brengen. Waarschijnlijk worden ze pas half februari officieel bekendgemaakt. Maar Engadget heeft daar nu al aardige plaatjes van ontdekt.

webOS tablet

Volgens Engadget komen de plaatjes van een betrouwbare bron. HP wil twee tablets uitbrengen van 7 en 9-inch, waarvan de grootste nu op camera is vastgelegd. Dit apparaat zou de codenaam Topaz dragen. Zijn kleinere broer draagt de codenaam Opal.

Op 9 februari houdt HP een persconferentie, waar naar verwachting deze apparaten officieel worden aangekondigd. Engadget meldt op gezag van zijn bron dat de apparaten geen knoppen aan de voorkant hebben.

De onderrand wordt gebruikt voor de bediening. Er is een camera aan de voorkant te vinden, een micro-usb-ingang aan de onderkant, en het lijkt alsof er drie speakers in zitten, twee links en een rechts, maar dat blijft eeen gok. De kleinere Opal zou speciaal geschikt zijn voor het lezen van e-books. Beide apparaten zouden een geweldig geluid kunnen voortbrengen. Er zou volgens onbevestigde geruchten een 1.2 Ghz processor in beide tablets zitten.

De achterkant is van een glimmend materiaal van onbekende samenstelling. HP/Palm zou de tablets in juni in de winkels willen hebben en in Amerika door diverse telco’s bij abonnementen worden verkocht. Over de startdatum van verkoop in Europa is nog niets bekend.

webOS tablet

 

Bron: engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. eitilop -

    Ziet er strak uit ben heel benieuwd of ze goed onder prijs van de Apple gaan duiken, want dan hebben ze bestaansrecht. Maar zo op het eerste gezicht vind ik het een heel mooi apparaat. Nu alleen nog een nieuwste android versie en hij is echt kompleet…

    1. gwystyl2 -

      Het idee van HP is juist dat ze geen Android, maar WebOS gaan gebruiken. Ik ben wel benieuwd of dit een beetje van de grond gaat komen met de concurrentie van Android en iOS. Die twee hebben zich al een beetje bewezen, WebOS was op de Palm Pre volgens mij nog niet zo succesvol dus HP heeft een achterstand in te halen.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters