HP-tablet door camera vastgelegd

HP wil twee WebOS tablets op de markt brengen. Waarschijnlijk worden ze pas half februari officieel bekendgemaakt. Maar Engadget heeft daar nu al aardige plaatjes van ontdekt.

webOS tablet

Volgens Engadget komen de plaatjes van een betrouwbare bron. HP wil twee tablets uitbrengen van 7 en 9-inch, waarvan de grootste nu op camera is vastgelegd. Dit apparaat zou de codenaam Topaz dragen. Zijn kleinere broer draagt de codenaam Opal.

Op 9 februari houdt HP een persconferentie, waar naar verwachting deze apparaten officieel worden aangekondigd. Engadget meldt op gezag van zijn bron dat de apparaten geen knoppen aan de voorkant hebben.

De onderrand wordt gebruikt voor de bediening. Er is een camera aan de voorkant te vinden, een micro-usb-ingang aan de onderkant, en het lijkt alsof er drie speakers in zitten, twee links en een rechts, maar dat blijft eeen gok. De kleinere Opal zou speciaal geschikt zijn voor het lezen van e-books. Beide apparaten zouden een geweldig geluid kunnen voortbrengen. Er zou volgens onbevestigde geruchten een 1.2 Ghz processor in beide tablets zitten.

De achterkant is van een glimmend materiaal van onbekende samenstelling. HP/Palm zou de tablets in juni in de winkels willen hebben en in Amerika door diverse telco’s bij abonnementen worden verkocht. Over de startdatum van verkoop in Europa is nog niets bekend.

webOS tablet

 

Bron: engadget

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters