'HP TouchPad al in april op de markt'

Volgens leveranciers van HP zal de producent in april al haar eerste tablet kunnen leveren op basis van WebOS 3.0. De levering van de tablet zal eind maart beginnen en de productie lijkt al een heel eind onderweg te zijn.

HP TouchPad

Volgens Digitimes is HP al gestart met de productie van de TouchPad. De eerste tablet van HP zal volgens toeleveranciers al in april in de schappen liggen waardoor de time to market van het apparaat beperkt wordt tot twee maanden. De warenhuizen en eerste winkels zullen de tablet al eind maart in de winkels gaan krijgen waarna twee weken later de verkoop kan starten, aldus geruchten.

Volgens interne berichten bij HP zal de TouchPad ongeveer 4 tot 5 miljoen stuks moeten gaan verkopen in het komend jaar, iets dat de Apple iPad ook heeft weten te bewerkstelligen, zo is de prognose. De HP TouchPad beschikt over een 9.7-inch touchscreen en een Qualcomm MSM8660 processor die een snelheid heeft van 1.2GHz en over twee kernen beschikt. Het scherm heeft een IPS-paneel en een resolutie van 1024×768 pixels. Uiteraard kan het scherm multitouch input bolwerken en is teven het OS aangepast voor het grote formaat.

Prijzen heeft HP nog niet bekend gemaakt en de kans is klein dat de tablet ook gelijk naar Europa zal gaan komen. Pas drie maanden later na de lancering zal de tablet naar verwachting in Engeland in de verkoop gaan.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters