'HP TouchPad al in april op de markt'

Volgens leveranciers van HP zal de producent in april al haar eerste tablet kunnen leveren op basis van WebOS 3.0. De levering van de tablet zal eind maart beginnen en de productie lijkt al een heel eind onderweg te zijn.

HP TouchPad

Volgens Digitimes is HP al gestart met de productie van de TouchPad. De eerste tablet van HP zal volgens toeleveranciers al in april in de schappen liggen waardoor de time to market van het apparaat beperkt wordt tot twee maanden. De warenhuizen en eerste winkels zullen de tablet al eind maart in de winkels gaan krijgen waarna twee weken later de verkoop kan starten, aldus geruchten.

Volgens interne berichten bij HP zal de TouchPad ongeveer 4 tot 5 miljoen stuks moeten gaan verkopen in het komend jaar, iets dat de Apple iPad ook heeft weten te bewerkstelligen, zo is de prognose. De HP TouchPad beschikt over een 9.7-inch touchscreen en een Qualcomm MSM8660 processor die een snelheid heeft van 1.2GHz en over twee kernen beschikt. Het scherm heeft een IPS-paneel en een resolutie van 1024×768 pixels. Uiteraard kan het scherm multitouch input bolwerken en is teven het OS aangepast voor het grote formaat.

Prijzen heeft HP nog niet bekend gemaakt en de kans is klein dat de tablet ook gelijk naar Europa zal gaan komen. Pas drie maanden later na de lancering zal de tablet naar verwachting in Engeland in de verkoop gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy A

Complete Samsung Galaxy A-serie krijgt Bixby-knop, meer details gelekt lees verder

Apple iPhone X

‘Geruchten rondom kleinere en grotere iPhone X duiken op’ lees verder

Apple iPhone 8 iPhone 8 Plus

Glazen achterkant: iPhone 8 is nog duurder om te repareren lees verder

iOS 11 toestellen

iOS 11: waarom je nog even moet wachten met het updaten lees verder

Samsung Galaxy Note 9

Lancering nabij: Samsung’s opvouwbare smartphone duikt opnieuw op lees verder

BlackBerry Krypton

Eindelijk eerste beelden BlackBerry Krypton gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters