HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt

In een interview heeft Eric Cador van HP aangegeven dat het bedrijf nummer één plus wil worden in de tabletmarkt. Ja, je leest het goed. HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt.

HP TouchPad

“In de PC-wereld, met minder manieren om HP’s producten van onze concurrenten te differentiëren, werden we nummer een. In de tabletwereld gaan we beter dan nummer één worden. We noemen het nummer een plus.

Met andere woorden, HP vindt zichzelf zo goed dat ze het nodig vonden om een term te bedenken voor iets dat beter is dan nummer één. Daarmee laat de bekende PC-fabrikant nog maar eens zien hoe veel vertrouwen ze hebben in hun eerste tablet, de TouchPad.

Overigens ziet het er niet naar uit dat de TouchPad voorlopig in Nederland, en een heel aantal andere landen, op de markt zal komen. Net zoals alle andere WebOS-producten trouwens. Het is natuurlijk de vraag of HP, nog even los van de producten zelf, met een dergelijk beleid inderdaad beter dan Apple kan worden in de tabletmarkt. Maar dat kunnen we voorlopig alleen maar afwachten.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. anoniem -

    HP heeft al een tijd geleden WebOS gekocht maar tot nu toe zijn leuke producten uitgebleven. De telefoons die een paar maanden geleden gepresenteerd werden verschilden niet van de vorige eigenaar. Veel te kleine smartphones. WebOS zal naar mijn mening een marginale rol krijgen.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters