HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt

In een interview heeft Eric Cador van HP aangegeven dat het bedrijf nummer één plus wil worden in de tabletmarkt. Ja, je leest het goed. HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt.

HP TouchPad

“In de PC-wereld, met minder manieren om HP’s producten van onze concurrenten te differentiëren, werden we nummer een. In de tabletwereld gaan we beter dan nummer één worden. We noemen het nummer een plus.

Met andere woorden, HP vindt zichzelf zo goed dat ze het nodig vonden om een term te bedenken voor iets dat beter is dan nummer één. Daarmee laat de bekende PC-fabrikant nog maar eens zien hoe veel vertrouwen ze hebben in hun eerste tablet, de TouchPad.

Overigens ziet het er niet naar uit dat de TouchPad voorlopig in Nederland, en een heel aantal andere landen, op de markt zal komen. Net zoals alle andere WebOS-producten trouwens. Het is natuurlijk de vraag of HP, nog even los van de producten zelf, met een dergelijk beleid inderdaad beter dan Apple kan worden in de tabletmarkt. Maar dat kunnen we voorlopig alleen maar afwachten.

Bron: GSM Arena

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters