HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt

In een interview heeft Eric Cador van HP aangegeven dat het bedrijf nummer één plus wil worden in de tabletmarkt. Ja, je leest het goed. HP wil nummer één plus worden in de tabletmarkt.

HP TouchPad

“In de PC-wereld, met minder manieren om HP’s producten van onze concurrenten te differentiëren, werden we nummer een. In de tabletwereld gaan we beter dan nummer één worden. We noemen het nummer een plus.

Met andere woorden, HP vindt zichzelf zo goed dat ze het nodig vonden om een term te bedenken voor iets dat beter is dan nummer één. Daarmee laat de bekende PC-fabrikant nog maar eens zien hoe veel vertrouwen ze hebben in hun eerste tablet, de TouchPad.

Overigens ziet het er niet naar uit dat de TouchPad voorlopig in Nederland, en een heel aantal andere landen, op de markt zal komen. Net zoals alle andere WebOS-producten trouwens. Het is natuurlijk de vraag of HP, nog even los van de producten zelf, met een dergelijk beleid inderdaad beter dan Apple kan worden in de tabletmarkt. Maar dat kunnen we voorlopig alleen maar afwachten.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. anoniem -

    HP heeft al een tijd geleden WebOS gekocht maar tot nu toe zijn leuke producten uitgebleven. De telefoons die een paar maanden geleden gepresenteerd werden verschilden niet van de vorige eigenaar. Veel te kleine smartphones. WebOS zal naar mijn mening een marginale rol krijgen.

HTC Google

Surprise: Google staat op het punt grote smartphonefabrikant over te nemen lees verder

Huawei P10 koopwijzer

Huawei heeft Apple ingehaald: op een na grootste smartphonefabrikant ter wereld lees verder

Apple uitnodiging lanceringsevenement 2017

Het is officieel: Apple bevestigt onthullingsdatum iPhone 8 met uitnodiging lees verder

Huawei

Samsung verreweg de populairste, Huawei kruipt dichterbij Apple lees verder

Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters