HTC 10 met Android 7.0 Nougat te zien in screenshots

HTC heeft officieel gezegd dat de 10 nog voor 2017 Android 7.0 Nougat zal krijgen. Er zijn door bekende lekker LlabTooFeR verschillende screenshots de wereld in geslingerd waardoor wij een kijkje kunnen nemen in de volgende software-update voor de HTC 10.

HTC 10

Het meeste recente vlaggenschip van HTC draait standaard op Android 6.0.1 Marshmallow, maar daar moet binnenkort verandering in komen. HTC zegt zelfs dat dit nog voor 2017 zal gebeuren. Het Taiwanese bedrijf houdt het al een tijdje dichtbij de standaard Android-ervaring, maar met de komende update naar Google’s nieuwste besturingssysteem zal het nog een stapje verder doen, laten de screenshots zien.

De HTC 10 heeft een 5,2-inchscherm met een Quad HD-resolutie. Onder dit scherm zit een Snapdragon 820-processor in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. Foto’s en video’s kun je maken met een 12 megapixelcamera aan de achterkant en een 5 megapixelcamera aan de voorkant. Deze foto’s en video’s worden in het opslaggeheugen gezet dat een capaciteit heeft van 32 of 64 GB. Stroom voor het toestel wordt voorzien van een accu met een capaciteit van 3000mAh die nier verwijderbaar is. Het toestel draait (nog) op Android 6.0.1 Marshmallow.

Android 7.0-update

HTC heeft bevestigd dat het bedrijf nog voor 2017 met de update naar Nougat zal komen voor de HTC 10. De One M9 en de One A9 zijn de andere toestellen van HTC die nog worden geupdatet naar Android 7.0 Nougat. De rest van de HTC-toestellen zijn nog niet zeker. LlabTooFeR, een bekende lekker als het gaat om HTC-toestellen, heeft alvast een paar screenshots laten zien om al wat te proeven van de nieuwste Android versie voor de HTC 10.

We zien dat HTC weer heeft gekozen voor een standaard Android-ervaring met een paar kleine aanpassingen. Zo zien we, net als bij voorgaande versies, dat HTC weer voor het typische icoontje voor de app-drawer heeft gekozen. Ook zien we dat het vergrendelscherm een klein beetje is aangepast en over snelkoppelingen voor applicaties beschikt en er zit in de instellingen een kopje van ‘HTC Connect’.

Beschikbaarheid

De precieze datum dat de HTC 10 Android 7.0 Nougat krijgt is nog niet zeker, maar dit zal, zoals eerder vermeld, nog in 2016 zijn. LlabTooFeR heeft gezegd dat dit snel zal gebeuren.

Bron: Android Planet

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters