HTC 10 komt weer met een nieuwe teaser

Het vlaggenschip van HTC dat op 12 april officieel wordt gepresenteerd is wederom verschenen in een nieuwe teaser. Er zijn al veel verschillende foto’s gelekt en diverse teasers die HTC zelf gepubliceerd heeft.

De uitgekomen HTC 10 teaser focust zich op de camera en het filmpje laat zien hoe goed de kwaliteit van de foto’s zijn en wat je met de camera kunt. HTC laat de teaser zien via hun Twitter kannaal: ‘’We’re obsessed with perfecting every image and video experience. You’ll see it. 4/12. #powerof10.’’

HTC 10

Beste uit de benchmark

Naast de vele teasers en gelekte foto’s zijn de meeste specificaties van de HTC 10 bekend. Het toestel heeft een 5,2-inch touchscreen met QHD resolutie. Er zit een Snapdragon 820-octaprocessor in met 4GB werkgeheugen en minimaal 32GB intern geheugen. Aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera en de achterkant heeft een 12-megapixelcamera. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow. In de benchmark test verslaat de HTC 10 de Samsung Galaxy S7 Edge en biedt het de snelste Android ervaring die je kunt vinden in een smartphone.

Nieuw dieptepunt voor HTC

De kwartaalomzet van HTC is afgelopen woensdag bekend geworden. Uit deze cijfers blijkt dat HTC in het begin van 2016 een nieuw dieptepunt heeft bereikt. Van januari tot en met maart hadden ze een omzet van 402 miljoen euro. Dat lijkt veel, maar de omzet was vorig jaar drie keer zo hoog in diezelfde periode. Dit jaar is het slechtste kwartaal van HTC sinds ze begonnen met het produceren van Smartphones. In 2015 had HTC ook al te maken met tegenvallende verkopen en flinke verliezen. De populariteit van HTC is wat afgenomen omdat er veel Chinese concurrenten zijn bijgekomen met grotere marketingbudgetten. Deze Chinese smartphone fabrikanten maken het HTC erg lastig.

HTC 10 en Vive

Deze week is HTC ook begonnen met het verschepen van de virtualrealitybril Vive. Gaat de Vive en de HTC 10 helpen om HTC de tegenvallende verkopen van afgelopen tijd weer goed te maken? De HTC Vive wordt overal gezien als best virtual reality headset van het moment.

TC 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters