‘HTC 10 komt met stof- en waterbestendige HTC 10 Lifestyle’

Een pagina op de Vietnamese website van HTC wijst er op dat HTC morgenmiddag naast de HTC 10 ook een stevigere variant van haar vlaggenschip zal aankondigen, de HTC 10 Lifestyle. 

HTC

We weten dankzij vele gelekte foto’s en teasers van HTC al langere tijd dat het bedrijf morgen de HTC 10 aan zal gaan kondigen, de smartphone die HTC weer relevant moet maken als het om high-end smartphones gaat. De gelekte foto’s tonen een strak vormgegeven smartphone die veel weg heeft van de HTC One A9 die vorig jaar uitgebracht werd, en ook de benchmarktests liegen er niet om: we hebben met een krachtig vlaggenschip te maken.

HTC 10 Lifestyle

Uit informatie die vandaag op dook blijkt echter dat HTC van plan is nog een smartphone aan te gaan kondigen. We hebben het niet over de HTC 10 Mini, het budgetmodel dat uiteindelijk een 1 april grap bleek te zijn, maar de HTC 10 Lifestyle.

Elke foto die je met een smartphone neemt krijgt een klein beetje informatie meegeleverd, zodat je achteraf bijvoorbeeld nog kunt zien met wat voor camera en met welke instellingen de foto in kwestie genomen is. Een HTC ontwikkelaar plaatste vanmorgen een onschuldige foto op de sociale dienst Google+, waar op het eerste oog niks mee aan de hand is. De data van de foto noemt echter een smartphone die we nog niet eerder hebben gezien, de HTC 10 Lifestyle.

HTC 10 Lifestyle foto
De foto die de naam onthulde

Stof- en waterbestendig

Kort daarna bleek dat de naam ook te zien was op een gecachte pagina van de Vietnamese website van HTC. Uit de informatie op de pagina blijkt ook dat de HTC 10 Lifestyle stof- en waterbestendig is, wat ons doet vermoeden dat het hier niet om een goedkopere variant van de HTC 10 gaat. De schaarse gegevens lijken te wijzen op een stevigere variant van de HTC 10, met waarschijnlijk ook een grotere batterij. Denk aan de Samsung Galaxy S6 Active, een stevigere en waterbestendige versie van de Samsung Galaxy S6.

HTC 10 Lifestyle

Morgenmiddag krijgen we waarschijnlijk meer te horen over deze mysterieuze nieuwe smartphone, wanneer HTC zijn nieuwe vlaggenschip aan gaat kondigen. Hieronder vind je onze video over de voornaamste geruchten omtrent de langverwachte smartphone.

Bron: mobiletelefon.ruTechtastic.nl

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters