‘HTC 10 komt met stof- en waterbestendige HTC 10 Lifestyle’

Een pagina op de Vietnamese website van HTC wijst er op dat HTC morgenmiddag naast de HTC 10 ook een stevigere variant van haar vlaggenschip zal aankondigen, de HTC 10 Lifestyle. 

HTC

We weten dankzij vele gelekte foto’s en teasers van HTC al langere tijd dat het bedrijf morgen de HTC 10 aan zal gaan kondigen, de smartphone die HTC weer relevant moet maken als het om high-end smartphones gaat. De gelekte foto’s tonen een strak vormgegeven smartphone die veel weg heeft van de HTC One A9 die vorig jaar uitgebracht werd, en ook de benchmarktests liegen er niet om: we hebben met een krachtig vlaggenschip te maken.

HTC 10 Lifestyle

Uit informatie die vandaag op dook blijkt echter dat HTC van plan is nog een smartphone aan te gaan kondigen. We hebben het niet over de HTC 10 Mini, het budgetmodel dat uiteindelijk een 1 april grap bleek te zijn, maar de HTC 10 Lifestyle.

Elke foto die je met een smartphone neemt krijgt een klein beetje informatie meegeleverd, zodat je achteraf bijvoorbeeld nog kunt zien met wat voor camera en met welke instellingen de foto in kwestie genomen is. Een HTC ontwikkelaar plaatste vanmorgen een onschuldige foto op de sociale dienst Google+, waar op het eerste oog niks mee aan de hand is. De data van de foto noemt echter een smartphone die we nog niet eerder hebben gezien, de HTC 10 Lifestyle.

HTC 10 Lifestyle foto
De foto die de naam onthulde

Stof- en waterbestendig

Kort daarna bleek dat de naam ook te zien was op een gecachte pagina van de Vietnamese website van HTC. Uit de informatie op de pagina blijkt ook dat de HTC 10 Lifestyle stof- en waterbestendig is, wat ons doet vermoeden dat het hier niet om een goedkopere variant van de HTC 10 gaat. De schaarse gegevens lijken te wijzen op een stevigere variant van de HTC 10, met waarschijnlijk ook een grotere batterij. Denk aan de Samsung Galaxy S6 Active, een stevigere en waterbestendige versie van de Samsung Galaxy S6.

HTC 10 Lifestyle

Morgenmiddag krijgen we waarschijnlijk meer te horen over deze mysterieuze nieuwe smartphone, wanneer HTC zijn nieuwe vlaggenschip aan gaat kondigen. Hieronder vind je onze video over de voornaamste geruchten omtrent de langverwachte smartphone.

Bron: mobiletelefon.ruTechtastic.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Brouwer -

  Sluit ik me bij aan ! Htc Krijgt van Mijn nog een kans . Maar ik heb het vermoede dat het dit goed gaat komen.Ziet er gelikt uit en de de spec Zijn niet mis . Hoop dat wachten de moeite waard is

 2. Clemens -

  Na de mislukte introductie van de HTC One 9 is het te hopen dat dit keer een overhaaste introductie geen parten gaat spelen. HTC blijft met zijn eigenzinnig ontwerp en de soepele Sense schil mijn favourite smartphone. Robuust, smaakvol en prettig in gebruik.
  De HTC One M9 bleek op zich een hle goede smartphone te zijn, nadat enkele maanden later via updates de kinderziektes waren verholpen.
  Je kunt maar een keer een goede eerste indruk maken, zodat het vlaggeschip van HTC in 2015 de resultaten van HTC negatief heben beïnvloed.
  Ik ben bang dat de aangekondigde HTC M10 alleen niet voldoende zal zijn om de resultaten van HTC op te krikken. Blijft het succes van de HTC M10 uit dat vrees ik dat het voortbestaan van HTC in gevaar komt. Ik hoop dat we snel aangenaam verrast gaan worden met de nieuwe M10 en dat er meer successen volgen. Voor mij is er geen echt alternatief voor wat een Android smartphone betreft. Samsung laat ik ondanks hun successen links liggen, omdat ik hele slechte ervaringen met dit bedrijf heb opgedaan.

  1. Peter -

   Hoop ook op succes van HTC, maar laat ze dan alsjeblieft met een fatsoenlijke prijs komen. Dat is volgens mij de enige manier anders blijven mensen toch bij Samsung.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters