HTC 10.1-inch Puccini-tablet laat zich zien in persafbeeldingen

De eerste persafbeeldingen van HTC’s eerste 10.1-inch tablet zijn gelekt. Op de twee afbeeldingen is te zien dat de tablet een 8-megapixelcamera krijgt en een dual-led flits.

Dat de HTC Puccini onderweg was naar Amerika, was een hele tijd bekend. Ook was al duidelijk dat dit de eerste 10.1-inch Android-tablet van HTC zal gaan worden. BGR heeft nu twee persafbeeldingen van de tablet in handen gekregen waarop de tablet in volle glorie te zien is. Zo is op de persafbeelding te zien dat de tablet een 8-megapixelcamera krijgt en een dual-led flitser aan de achterkant heeft voor opnames in het donker.

Verder zit er volgens BGR een 1.5Ghz singlecore processor in de tablet. De tablet zal op Android Honeycomb gaan draaien met daar overheen HTC Sense. Ook ondersteunt het apparaat LTE in Amerika waardoor de kans groot is dat deze variant niet naar Europa zal gaan komen. In plaats daarvan zal HTC waarschijnlijk een andere variant gaan maken speciaal voor Europa. De Puccini zal ook over een tweetal stereo speakers beschikken voor optimaal geluid. Ook de HTC Scribe-pen die bij de Flyer geleverd wordt zal zo te zien bij de Puccini geleverd worden door HTC.

De bron kan nog niet melden wanneer de tablet in Amerika uitkomt. Wel is duidelijk dat het apparaat bij de provider AT&T verkocht zal gaan worden. Ook prijzen worden nog niet vermeld.

HTC Puccini

 

HTC Puccini

 

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters