HTC 10.1-inch Puccini-tablet laat zich zien in persafbeeldingen

De eerste persafbeeldingen van HTC’s eerste 10.1-inch tablet zijn gelekt. Op de twee afbeeldingen is te zien dat de tablet een 8-megapixelcamera krijgt en een dual-led flits.

Dat de HTC Puccini onderweg was naar Amerika, was een hele tijd bekend. Ook was al duidelijk dat dit de eerste 10.1-inch Android-tablet van HTC zal gaan worden. BGR heeft nu twee persafbeeldingen van de tablet in handen gekregen waarop de tablet in volle glorie te zien is. Zo is op de persafbeelding te zien dat de tablet een 8-megapixelcamera krijgt en een dual-led flitser aan de achterkant heeft voor opnames in het donker.

Verder zit er volgens BGR een 1.5Ghz singlecore processor in de tablet. De tablet zal op Android Honeycomb gaan draaien met daar overheen HTC Sense. Ook ondersteunt het apparaat LTE in Amerika waardoor de kans groot is dat deze variant niet naar Europa zal gaan komen. In plaats daarvan zal HTC waarschijnlijk een andere variant gaan maken speciaal voor Europa. De Puccini zal ook over een tweetal stereo speakers beschikken voor optimaal geluid. Ook de HTC Scribe-pen die bij de Flyer geleverd wordt zal zo te zien bij de Puccini geleverd worden door HTC.

De bron kan nog niet melden wanneer de tablet in Amerika uitkomt. Wel is duidelijk dat het apparaat bij de provider AT&T verkocht zal gaan worden. Ook prijzen worden nog niet vermeld.

HTC Puccini

 

HTC Puccini

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via