Gaat de HTC 11 er zo uit zien?

Over een krap half jaartje zal HTC de opvolger van de HTC 11 waarschijnlijk gaan onthullen. De creatieve koppen van Tech Configurations hebben al een speculatieve render ontworpen.

HTC 10

Het is alweer zes maanden geleden dat HTC de HTC 10 aangekondigd, het Android vlaggenschip dat de Taiwanese fabrikant betere resultaten moest gaan bezorgen. Dat betekent dat HTC over een half jaar waarschijnlijk de opvolger van de HTC 10 gaat onthullen. Tot nu toe zijn er nog geen geruchten opgedoken rondom het onvermijdelijke vlaggenschip. Toch weerhoudt dat men niet er van om al volop te speculeren. Je kent bijvoorbeeld Tech Configurations wellicht van hun render van de HTC Ocean, een concept van de Taiwanese fabrikant die op het internet verscheen.

HTC 11 concept

Gisteren hebben de creatieve koppen van het bedrijfje een render gemaakt van de onaangekondigde HTC 11. Houd dus in je achterhoofd dat de render niet op geruchten of gelekte informatie gebaseerd is. Het is enkel de visie van Tech Configurations. Toch is het interessant om te zien wat HTC met zijn volgende vlaggenschip zou kunnen doen. De render toont een Android toestel met gebogen randen, vergelijkbaar met paneel van de Samsung Galaxy S7 Edge. Het vlaggenschip van de Koreaanse smartphonefabrikant is een groot succes. Steeds meer andere fabrikanten volgen het voorbeeld van Samsung, dus het zou zomaar kunnen dat HTC ons volgend jaar ook met een dergelijk ontwerp verrast.

HTC 11

Fysieke knoppen

Verder valt het op dat de niet bestaande HTC 11 geen fysieke knoppen heeft, net zoals de HTC Ocean. De bijzondere HTC Ocean was gebaseerd op een lek van HTC’s eigen ontwerpers, dus het zou zomaar kunnen dat het een nieuwe richting is die het bedrijf ook inslaat met zijn vlaggenschepen. De renders van Tech Configurations wijzen ook op een waterdichte behuizing, een functie die je tegenwoordig toch wel bij een vlaggenschip van een dergelijk kaliber verwacht. Helaas zullen we nog een half jaar moeten wachten tot we echt gaan ontdekken wat HTC in petto heeft. Wat verwacht jij van de HTC 11?

HTC 11

Bron: Tech Configurations

 

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters