Gaat de HTC 11 er zo uit zien?

Over een krap half jaartje zal HTC de opvolger van de HTC 11 waarschijnlijk gaan onthullen. De creatieve koppen van Tech Configurations hebben al een speculatieve render ontworpen.

HTC 10

Het is alweer zes maanden geleden dat HTC de HTC 10 aangekondigd, het Android vlaggenschip dat de Taiwanese fabrikant betere resultaten moest gaan bezorgen. Dat betekent dat HTC over een half jaar waarschijnlijk de opvolger van de HTC 10 gaat onthullen. Tot nu toe zijn er nog geen geruchten opgedoken rondom het onvermijdelijke vlaggenschip. Toch weerhoudt dat men niet er van om al volop te speculeren. Je kent bijvoorbeeld Tech Configurations wellicht van hun render van de HTC Ocean, een concept van de Taiwanese fabrikant die op het internet verscheen.

HTC 11 concept

Gisteren hebben de creatieve koppen van het bedrijfje een render gemaakt van de onaangekondigde HTC 11. Houd dus in je achterhoofd dat de render niet op geruchten of gelekte informatie gebaseerd is. Het is enkel de visie van Tech Configurations. Toch is het interessant om te zien wat HTC met zijn volgende vlaggenschip zou kunnen doen. De render toont een Android toestel met gebogen randen, vergelijkbaar met paneel van de Samsung Galaxy S7 Edge. Het vlaggenschip van de Koreaanse smartphonefabrikant is een groot succes. Steeds meer andere fabrikanten volgen het voorbeeld van Samsung, dus het zou zomaar kunnen dat HTC ons volgend jaar ook met een dergelijk ontwerp verrast.

HTC 11

Fysieke knoppen

Verder valt het op dat de niet bestaande HTC 11 geen fysieke knoppen heeft, net zoals de HTC Ocean. De bijzondere HTC Ocean was gebaseerd op een lek van HTC’s eigen ontwerpers, dus het zou zomaar kunnen dat het een nieuwe richting is die het bedrijf ook inslaat met zijn vlaggenschepen. De renders van Tech Configurations wijzen ook op een waterdichte behuizing, een functie die je tegenwoordig toch wel bij een vlaggenschip van een dergelijk kaliber verwacht. Helaas zullen we nog een half jaar moeten wachten tot we echt gaan ontdekken wat HTC in petto heeft. Wat verwacht jij van de HTC 11?

HTC 11

Bron: Tech Configurations

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters