'HTC 8X en HTC Butterfly verkopen zeer goed'

Het ziet er naar uit dat HTC met twee recente toestellen weer eens midden in de roos heeft geschoten. Digitimes meldt dat de vraag naar Windows Phone-toestel HTC 8X in de Verenigde Staten bijzonder groot is, en Android-topmodel HTC Butterfly is niet aan te slepen in de Aziatische landen.

HTC 8X hoofdfoto

Helaas zal de Butterfly niet in Europa worden uitgebracht. De 8X wel. Die wijkt van zijn grootste concurrent, de Nokia Lumia 920, af door een bijzonder goed en groot scherm en het toestel is ook erg dun. Net als de Lumia 920 is de HTC 8X in diverse kleuren te krijgen.

Het design en de goede specificaties van de 8X slaan bijzonder goed aan bij Amerikaanse consumenten, waarbij het overigens ook helpt dat het toestel bij drie van de vier grote telco’s te koop is in tegenstelling tot de Nokia Lumia 920, aldus Digitimes. Dat houdt in dat de HTC 8X een veel groter aantal klanten kan bedienen.

Overigens komt HTC binnenkort met wat kwartaalcijfers op de proppen, waarna we zeker weten of de 8X de Taiwanese fabrikant weer terug heeft gebracht in de gunst van de consument.

Overigens brengt de plotselinge populatiteit van de twee modellen HTC wel een beetje in problemen. Digitimes maakt gewag van leveringsproblemen.

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. DannyD -

  ''De 8X wel. Die wijkt van zijn grootste concurrent, de Nokia Lumia 920, af door een bijzonder goed en groot scherm"

  Want ja, de Lumia 920 heeft een klein en matig schermpje zeker? En wat dun betreft. De 8x is 10,1 mm en de 920 10,7 mm. 0.6 mm verschil doen ze niet echt voor elkaar onder.

  1. bartvuijk -

   Onze reviewer vindt dat toch wel een flink verschil. Niets ten nadele van de 920 verder, maar je hebt toch wel een hele kluit aan telefoon in je handen.

   1. DannyD -

    De Lumia is veel zwaarder, niet veel dikker. Twee verschillende dingen!! Gewicht en de fysieke dimensies van een telefoon hebben weinig met elkaar te maken.

   2. johnmalcolm -

    Als de HTC 8X goed verkoopt, dan verkoopt de Nokia Lumia als een tierelier, omdat totnogtoe Nokia zo'n 70 tot 80 procent van alle windowsverkopen voor zijn rekening lijkt te nemen, heb ik een paar keer gelezen.

   3. Dominick -

    De Lumia is inderdaad niet veel dikker, maar lijkt wel veel dikker. Dat is wel een belangrijk verschil (wat overigens niet alleen met het gewicht, maar ook met de vorm te maken heeft).

Huawei stopt met low-end toestellen, focust op premium vlaggenschepen lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Chips Samsung Galaxy S9, Galaxy Note 8 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Apple iPhone 8

Lek toont een van belangrijkste features Apple iPhone 8 lees verder

Alles wat je moet weten over dual sim smartphones lees verder

Meizu Pro 7 Plus

Meizu Pro 7 en Pro 7 Plus aangekondigd: smartphones met tweede scherm lees verder

Google Pixel 2

Dit zijn de Google Pixel 2 en Google Pixel 2 XL lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters