'HTC 8X en HTC Butterfly verkopen zeer goed'

Het ziet er naar uit dat HTC met twee recente toestellen weer eens midden in de roos heeft geschoten. Digitimes meldt dat de vraag naar Windows Phone-toestel HTC 8X in de Verenigde Staten bijzonder groot is, en Android-topmodel HTC Butterfly is niet aan te slepen in de Aziatische landen.

HTC 8X hoofdfoto

Helaas zal de Butterfly niet in Europa worden uitgebracht. De 8X wel. Die wijkt van zijn grootste concurrent, de Nokia Lumia 920, af door een bijzonder goed en groot scherm en het toestel is ook erg dun. Net als de Lumia 920 is de HTC 8X in diverse kleuren te krijgen.

Het design en de goede specificaties van de 8X slaan bijzonder goed aan bij Amerikaanse consumenten, waarbij het overigens ook helpt dat het toestel bij drie van de vier grote telco’s te koop is in tegenstelling tot de Nokia Lumia 920, aldus Digitimes. Dat houdt in dat de HTC 8X een veel groter aantal klanten kan bedienen.

Overigens komt HTC binnenkort met wat kwartaalcijfers op de proppen, waarna we zeker weten of de 8X de Taiwanese fabrikant weer terug heeft gebracht in de gunst van de consument.

Overigens brengt de plotselinge populatiteit van de twee modellen HTC wel een beetje in problemen. Digitimes maakt gewag van leveringsproblemen.

Bron: WM Poweruser

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. DannyD -

  ''De 8X wel. Die wijkt van zijn grootste concurrent, de Nokia Lumia 920, af door een bijzonder goed en groot scherm"

  Want ja, de Lumia 920 heeft een klein en matig schermpje zeker? En wat dun betreft. De 8x is 10,1 mm en de 920 10,7 mm. 0.6 mm verschil doen ze niet echt voor elkaar onder.

  1. bartvuijk -

   Onze reviewer vindt dat toch wel een flink verschil. Niets ten nadele van de 920 verder, maar je hebt toch wel een hele kluit aan telefoon in je handen.

   1. DannyD -

    De Lumia is veel zwaarder, niet veel dikker. Twee verschillende dingen!! Gewicht en de fysieke dimensies van een telefoon hebben weinig met elkaar te maken.

   2. johnmalcolm -

    Als de HTC 8X goed verkoopt, dan verkoopt de Nokia Lumia als een tierelier, omdat totnogtoe Nokia zo'n 70 tot 80 procent van alle windowsverkopen voor zijn rekening lijkt te nemen, heb ik een paar keer gelezen.

   3. Dominick -

    De Lumia is inderdaad niet veel dikker, maar lijkt wel veel dikker. Dat is wel een belangrijk verschil (wat overigens niet alleen met het gewicht, maar ook met de vorm te maken heeft).

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters