Android N komt naar HTC 10, One A9 en One M9

Google I/O is in volle gang, en dit betekent dat er heel wat aankondigingen zijn gedaan omtrent projecten van Google. Een van deze projecten is natuurlijk Android N. Hoewel er nog geen release-datum voor vaststaat, heeft HTC al wel bevestigd een aantal van zijn toestellen te voorzien van een update naar Android N.

Android N

HTC 10Android N is het nieuwe mobiele besturingssysteem van Google waarmee we al een aantal maanden geleden hebben kennisgemaakt. Nu, tijdens Google I/O, heeft Google ons er iets meer informatie over gegeven. Zo weten we nu dat prestaties van toestellen die op Android N lopen verbeterd zullen zijn ten opzichten van eenzelfde toestel dat bijvoorbeeld op Android Marshmallow loopt. Verder zijn er ook een aantal functies toegevoegd. Eén hiervan is split-screen multitasken, iets wat tot nu toe niet standaard mogelijk was in Android. Maar ook de Doze functie die ervoor zorgt dat er minder batterijlading wordt verbruikt wanneer je je toestel niet gebruikt is verbeterd. Wat Google te zeggen had over Android N tijdens I/O kun je hier lezen.

HTC Android N

Wanneer Android N beschikbaar zal zijn voor iedereen staat nog niet vast. Maar dit heeft HTC niet tegengehouden om te bevestigen dat het bedrijf zijn HTC 10, HTC One A9 en HTC One M9 een update zeker een update zal geven naar de nieuwe versie. Het staat natuurlijk nog niet vast wanneer deze update er zal komen. Maar Google kennende zal het bedrijf Android N ergens in september/oktober vrijgeven aan smartphone-fabrikanten. En hopelijk zal HTC dan een aantal weken nadat Android N beschikbaar is gemaakt de hierboven genoemde toestellen updaten.

HTC 10

De HTC 10 is HTC zijn nieuwe vlaggenschip dat voorzien is van een mooi aluminium ontwerp. Dankzij goede specificaties presteert het toestel naar behoren, en durven we zelfs te zeggen dat HTC met zijn HTC 10 een hergeboorte kent. Ook de software is een sterk punt van de smartphone. HTC heeft namelijk maar heel weinig bloatware meegeleverd met de HTC 10, waardoor je een nette software-ervaring krijgt. Als je alles over de HTC 10 wil te weten komen kun je terecht bij onze review van het toestel.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters