Android N komt naar HTC 10, One A9 en One M9

Google I/O is in volle gang, en dit betekent dat er heel wat aankondigingen zijn gedaan omtrent projecten van Google. Een van deze projecten is natuurlijk Android N. Hoewel er nog geen release-datum voor vaststaat, heeft HTC al wel bevestigd een aantal van zijn toestellen te voorzien van een update naar Android N.

Android N

HTC 10Android N is het nieuwe mobiele besturingssysteem van Google waarmee we al een aantal maanden geleden hebben kennisgemaakt. Nu, tijdens Google I/O, heeft Google ons er iets meer informatie over gegeven. Zo weten we nu dat prestaties van toestellen die op Android N lopen verbeterd zullen zijn ten opzichten van eenzelfde toestel dat bijvoorbeeld op Android Marshmallow loopt. Verder zijn er ook een aantal functies toegevoegd. Eén hiervan is split-screen multitasken, iets wat tot nu toe niet standaard mogelijk was in Android. Maar ook de Doze functie die ervoor zorgt dat er minder batterijlading wordt verbruikt wanneer je je toestel niet gebruikt is verbeterd. Wat Google te zeggen had over Android N tijdens I/O kun je hier lezen.

HTC Android N

Wanneer Android N beschikbaar zal zijn voor iedereen staat nog niet vast. Maar dit heeft HTC niet tegengehouden om te bevestigen dat het bedrijf zijn HTC 10, HTC One A9 en HTC One M9 een update zeker een update zal geven naar de nieuwe versie. Het staat natuurlijk nog niet vast wanneer deze update er zal komen. Maar Google kennende zal het bedrijf Android N ergens in september/oktober vrijgeven aan smartphone-fabrikanten. En hopelijk zal HTC dan een aantal weken nadat Android N beschikbaar is gemaakt de hierboven genoemde toestellen updaten.

HTC 10

De HTC 10 is HTC zijn nieuwe vlaggenschip dat voorzien is van een mooi aluminium ontwerp. Dankzij goede specificaties presteert het toestel naar behoren, en durven we zelfs te zeggen dat HTC met zijn HTC 10 een hergeboorte kent. Ook de software is een sterk punt van de smartphone. HTC heeft namelijk maar heel weinig bloatware meegeleverd met de HTC 10, waardoor je een nette software-ervaring krijgt. Als je alles over de HTC 10 wil te weten komen kun je terecht bij onze review van het toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters