Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo

Nu Google de nieuwste Androidversie aangekondigd heeft, willen veel mensen weten of hun telefoon ook een update krijgt naar Android Oreo. OnePlus kwam als een van de eersten met informatie en inmiddels is ook bekend welke telefoons van HTC Android Oreo krijgen.

De Taiwanese fabrikant heeft op Twitter een voorlopige lijst gemaakt van smartphones die Android 8.0 krijgen. Het bedrijf zegt dat in ieder geval de HTC U11, de HTC U Ultra en de HTC 10 de update naar Oreo krijgen. De verdere details worden later bekendgemaakt, aldus HTC.

Misschien niet de enige HTC’s met Android Oreo

HTC U 11Overigens lijken dit niet de enige telefoons van HTC die de update kunnen verwachten. In dezelfde tweet zegt het bedrijf namelijk dat ook andere apparaten snel volgen. Het lijkt er dus op dat HTC eerst de updates heeft aangekondigd die al zo goed als zeker waren. De HTC U11 en U Ultra zijn nog dit jaar uitgekomen en de HTC 10 was het vlaggenschip van vorig jaar. Het was wat vreemd geweest als een van deze telefoons van HTC Android Oreo niet had gekregen. Hoe het met de oudere en goedkopere toestellen zit, zoals de HTC U Play en de HTC One M9, is nog onduidelijk.

Via PhoneArena

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters