Deze HTC-telefoons krijgen een update naar Android Oreo

Nu Google de nieuwste Androidversie aangekondigd heeft, willen veel mensen weten of hun telefoon ook een update krijgt naar Android Oreo. OnePlus kwam als een van de eersten met informatie en inmiddels is ook bekend welke telefoons van HTC Android Oreo krijgen.

De Taiwanese fabrikant heeft op Twitter een voorlopige lijst gemaakt van smartphones die Android 8.0 krijgen. Het bedrijf zegt dat in ieder geval de HTC U11, de HTC U Ultra en de HTC 10 de update naar Oreo krijgen. De verdere details worden later bekendgemaakt, aldus HTC.

Misschien niet de enige HTC’s met Android Oreo

HTC U 11Overigens lijken dit niet de enige telefoons van HTC die de update kunnen verwachten. In dezelfde tweet zegt het bedrijf namelijk dat ook andere apparaten snel volgen. Het lijkt er dus op dat HTC eerst de updates heeft aangekondigd die al zo goed als zeker waren. De HTC U11 en U Ultra zijn nog dit jaar uitgekomen en de HTC 10 was het vlaggenschip van vorig jaar. Het was wat vreemd geweest als een van deze telefoons van HTC Android Oreo niet had gekregen. Hoe het met de oudere en goedkopere toestellen zit, zoals de HTC U Play en de HTC One M9, is nog onduidelijk.

Via PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters