HTC begint met de eerste ronde voor de Hero 2.1-update

HTC is begonnen met het voorzien van haar Hero van Android 2.1. De update zal in twee fases plaatsvinden waarvan de eerste fase al binnen te halen is en de laatste fase eind juni zal volgen.

De HTC Hero was het eerste echte paradepaardje van HTC op het Android OS. De producent had uiteraard als eerste een Android-telefoon met de G1 maar de Hero luide het grote succes echt in voor HTC op het Android-platform. De producent wist vorig jaar al aan te kondigen dat er een 2.1-update voor de Hero er aan zat te komen maar na velen vertragingen is het dan toch eindelijk zover. Middels een persbericht laat de producent nu weten dat de update inmiddels in volle gang is. De update bestaat uit twee delen; het eerste gedeelte zal gelijk door de Hero gedownload worden de eerst volgende keer dat het toestel naar updates automatisch zoekt. Dit deel maakt de weg vrij voor het tweede gedeelte dat stukken groter zal zijn en de eigenlijke kernel van Android 2.1 bevat.

Eind juni moet het tweede gedeelte vrij gaan komen maar gebruikers dienen er wel rekening mee te houden dat die update ervoor zal zorgen dat alle gegevens gewist worden van het toestel. Een backup wordt dan ook nadrukkelijk aangeraden door HTC alvorens de update te installeren. Onduidelijk is precies waar de vertraging in zat maar het lijkt erop dat Google een handje in het geheel heeft gehad waardoor het geheel vertraging heeft opgelopen. De update is gratis is gratis en mocht je meer informatie over Hero terug willen lezen dan kun je hier onze review vinden van het toestel.

HTC Hero 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Matthijs -

    Ik heb vandaag idd de eerste update 'over the air' ontvangen. Nu nog even geduld voor de echte update.
    Hoe dan ook, te gek dat HTC de Hero gebruikers tegemoet komt!

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung bevestigt uitroldatum Android Oreo voor Samsung Galaxy S8 lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Social Media

Zo helpt autofill in Android Oreo je om makkelijk overal in te loggen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters