HTC begint met de eerste ronde voor de Hero 2.1-update

HTC is begonnen met het voorzien van haar Hero van Android 2.1. De update zal in twee fases plaatsvinden waarvan de eerste fase al binnen te halen is en de laatste fase eind juni zal volgen.

De HTC Hero was het eerste echte paradepaardje van HTC op het Android OS. De producent had uiteraard als eerste een Android-telefoon met de G1 maar de Hero luide het grote succes echt in voor HTC op het Android-platform. De producent wist vorig jaar al aan te kondigen dat er een 2.1-update voor de Hero er aan zat te komen maar na velen vertragingen is het dan toch eindelijk zover. Middels een persbericht laat de producent nu weten dat de update inmiddels in volle gang is. De update bestaat uit twee delen; het eerste gedeelte zal gelijk door de Hero gedownload worden de eerst volgende keer dat het toestel naar updates automatisch zoekt. Dit deel maakt de weg vrij voor het tweede gedeelte dat stukken groter zal zijn en de eigenlijke kernel van Android 2.1 bevat.

Eind juni moet het tweede gedeelte vrij gaan komen maar gebruikers dienen er wel rekening mee te houden dat die update ervoor zal zorgen dat alle gegevens gewist worden van het toestel. Een backup wordt dan ook nadrukkelijk aangeraden door HTC alvorens de update te installeren. Onduidelijk is precies waar de vertraging in zat maar het lijkt erop dat Google een handje in het geheel heeft gehad waardoor het geheel vertraging heeft opgelopen. De update is gratis is gratis en mocht je meer informatie over Hero terug willen lezen dan kun je hier onze review vinden van het toestel.

HTC Hero 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Matthijs -

    Ik heb vandaag idd de eerste update 'over the air' ontvangen. Nu nog even geduld voor de echte update.
    Hoe dan ook, te gek dat HTC de Hero gebruikers tegemoet komt!

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters