HTC begint met Gingerbread-update voor Desire HD en Incredible S

HTC is begonnen met de uitrol van de belangrijke Gingerbread-update voor de HTC Desire HD en de Incredible S. De Desire Z moet kennelijk nog even wachten.

HTC Desire HD AAP

Her en der op internet zijn al eigenaren van een van de twee toestellen die melden dat hun toestel de update ‘over the air’ heeft ontvangen. Maar veel anderen ook niet. Een Desire HD van een van onze redactieleden krijgt hem bijvoorbeeld nog niet binnen.

HTC meldt zelf dat de update nu in Europa wordt uitgerold, en raadt zoals gebruikelijk de eigenaren van de toestellen aan om eerst een back-up te maken alvorens de update wordt geïsntalleerd. Het is ook een flinke download, dus de eigenaren van de Desire HD of de Incredible S kunnen die het best via een WiFi netwerk binnenhalen. Er komt een melding van de update op de telefoon zelf binnen. Via instellingen>over de telefoon> Systeemsoftware-updates>nu controleren kun je met zo’n toestel proberen of de update al beschikbaar is.

Voor de Desire HD wordt de firmwareversie na de update 2.36.405.5, voor de Incredible S luidt dat versienummer 2.12.405.7. De afgelopen dagen circuleerde al een onofficiële Gingerbread-ROM voor de Desire HD.

In een tweet laat HTC-directeur Mark Moons het volgende weten:

People, niet iedereen krijgt vandaag de update…. En nee, ik ga niet over de volgorde. 😉 Het gefaseerd over de komende dagen

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters