HTC begint met het uitrollen van Android 2.2

HTC heeft in een persbericht aangegeven dat het dit weekend gaat beginnen met het uitrollen van Android 2.2 voor de Desire. Gebruikers kunnen de update vanaf vandaag verwachten maar dienen wel rekening te houden met de capaciteit van HTC.

HTC heeft middels een persbericht laten weten dat het nu daadwerkelijk gaat beginnen met het uitrollen van Android 2.2 “Froyo”. Eerder wist de Benelux directeur Mark Moons via Twitter te melden dat HTC eind deze week ging beginnen met het uitrollen van de update maar gebruikers kregen vooralsnog geen melden van een dergelijke update. HTC heeft nu via een persbericht laten weten dat de update daadwerkelijk dit weekend gaat beginnen. Gebruikers dienen er echter wel rekening mee te houden dat de producent beperkte bandbreedte heeft om de update via het internet te verschaffen waardoor het wat langer kan duren alvorens iedereen de update binnen heeft.

De fabrikant laat ook weten dat met de update ook Sense onderhanden is genomen en dat de Desire voortaan in HD video’s kan gaan opnemen. Volgens HTC zal dat in 720p-resolutie gaan gebeuren. Ook het syncen met iTunes wordt nu een optie en tot slot is de Caller ID ook onderhanden genomen, aldus de fabrikant. Gebruikers krijgen op hun Desire van zelf de melding dat ze kunnen updaten. De fabrikant raad wel aan om dit via Wifi te doen in verband met de grote van de update.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. gast1 -

  je moet even een app killer downloaden ik raad aan advance task killer.

  voor de gene die een beter toestenbord willen probeer dan
  SlideIT soft keyboead eens en neem het nederlandse talen paket ook Dutch for SlideIT keyboard.

  Maar nog steeds niets….:(

 2. gast -

  Ik heb iets ontdekt, ik weet niet of dit eerder ook al zo was?

  Maar als ik bij foto's kijk, zijn de foto's eerst een beetje vaag, als ik dan een klein beetje in zoom worden ze meteen veel scherper.

  Ook heb ik een vraag over intern geheugen, hoeveel geheugen hebben jullie vrij en wat hebben jullie in totaal? Want ik heb nu een app (App2SD) en die zegt dat ik totaal maar 160 MB heb en momenteel 65 mb vrij heb. (dit is toch veel te weinig??)

  Verder merk ik wel dat hij sneller loopt bij 2.2 🙂

 3. Robert -

  Hier nog niks 🙁 hoe kun je de update handmatig oproepen?

  Ik heb de Desire nu 5 weken en ontdek nog regelmatig nieuwe mogelijkheden, apps, etc. Geweldig toestel.

 4. bart vuijk -

  Zo, tijdje met Froyo gespeeld en de conclusie is dat het allemaal wat sneller lijkt te lopen. En er zitten wat handigheidjes bij. Niks echt bijzonders, maar wel leuk dat ik het heb. De Desire was al niet langzaam maar nu is het echt een iPhone 3gs killer. Om de iPhone 4 te killen moeten Android en HTC echter nog wat meer in huis hebben, vind ik. 😉

 5. Paul desire -

  Hij is binnen en werkt goed! iPad aangesloten via wifi en dat werkt prachtig! Ben blij dat ik niet de 3G versie gekocht heb en een internet Abbott erbij van 20 euro

 6. Andre -

  En? Hier nog steeds niets. Is het ook afhankelijk van provider? Had dat met update voor de touch diamond. Moest de update eerst door Vodafone goedgekeurd worden. Duurde ongeveer 3 maanden.

 7. Gandolf -

  Ben erg benieuwd hoe HTC Sense UI 2.2 er uit gaat zien in android 2.2
  HTC Sense geeft toch wel iets extra's als het om "design", "feel"en 'look' gaat. Vind android zonder HTC Sense nogal "kaal' en saai.

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Android Oreo

Slechts 1.1 procent van Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters