HTC begint met testen Gingerbread-update HTC Desire

HTC heeft via Facebook laten weten dat het begonnen is met het testen van de Gingerbread-update voor de Desire. Hiermee lijkt de producent haast te maken met de release van de update.

Er is veel commotie gemaakt rondom de Gingerbread-update voor de HTC Desire. Nadat HTC alle hoop van consumenten onderuit had gehaald door in een Facebook-update bekend te maken dat de Desire geen Gingerbread tegemoet kan gaan zien, was even alle hoop vervlogen voor consumenten. Een paar uur later kwam de fabrikant er echter al snel op terug nadat een hoop consumenten hun onvrede hadden geuit op Facebook en op blogs.

Het probleem met de update is namelijk dat de Desire te weinig rom-geheugen heeft voor de Android installatie en de HTC Sense-schil die HTC zelf toevoegt aan haar telefoons. Om dezen reden heeft de fabrikant besloten om gedeeltes van de interface weg te laten om zo de update alsnog te kunnen verschaffen. Via Facebook laat de fabrikant nu weten dat de update klaar is om grondig getest te worden door operators en de fabrikant zelf. Mocht de update door de test komen, dan zal hij kort erna uitgerold worden naar Desire eigenaren.

Dit kan nog enkele weken duren alvorens de update daadwerkelijk beschikbaar is. Onduidelijk is ook nog of de update naar brandend toestellen zal komen van operators zoals Vodafone. HTC heeft zich hier nog niet over uitgelaten.

HTC Desire

 

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via