HTC behaalt recordomzet in de maand april

Digitimes weet te melden dat HTC in april een erg goede maand heeft gehad. De introductie van de HTC Legend en de Desire zouden de producent geen windeieren leggen.

HTC heeft volgens Digitimes een prima maand achter de rug. De producent wist hierdoor haar wereldwijde marktaandeel te verhogen naar 5.1 procent, daar waar dat vorig jaar nog rond de 4 procent zou zijn. Volgens informatie van Digitimes zou de producent 18.01 miljard Koreaanse dollar hebben omgezet in de maand april wat neer komt op 571.9 miljoen dollar. Dit zou vooral komen door grote orders voor de HTC Desire, Legend en HD Mini. Daarnaast zouden nog oude producten van de fabrikant ook nog erg in trek zijn bij de verschillende afnemers.

Mei lijkt ook een goede maand voor de producent te worden, maar hierna zou de concurrentie zoals BlackBerry en Apple weer sterk gaan oplaaien waarna de producent het moeilijker zal gaan krijgen. Zo zal de iPhone vanaf juni waarschijnlijk vernieuwd worden en heeft BlackBerry nieuwe telefoons klaar staan voor Q3 en Q4 van dit jaar. HTC verwacht geen problemen met haar productieniveau en voorraden, aldus CEO Peter Chou.

HTC omzet

 

Bron: Digitimes

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters