HTC belooft 'fantastische' nieuwe producten dit jaar

De hoogste pr-baas van HTC, Jeff Gordon, belooft dat het Taiwanese bedrijf in 2015 ‘fantastische’ nieuwe producten zal maken. Maar wat precies vertelt hij er niet bij.

Het was geen verrassing dat HTC een One M8 die op Windows Phone 8.1 draait aankondigde

Jeff Gordon meldt dat HTC in 2015 de beste line-up zal laten zien die het bedrijf ooit heeft gemaakt. Grote woorden. En hij houdt zich verder ook niet in. Hij gebruikt termen als ‘blow you away’ en ‘some huge surprises’ (verbazingwekkend, en enkele zeer grote verrassingen).

Dat doet Gordon in een paar tweets, waarin hij verder niets onthult. Dus waar hij het precies over heeft mogen we raden. Hij heeft in zijn tweets niet verwezen naar de komende CES-beurs in Las Vegas, die over enkele dagen begint. Hij heeft ook niets gemeld over de veelgelekte HTC Hima, die wellicht de One M8 gaat opvolgen en ook meldt hij niets over het eerder vermelde plan om in 2015 een flink aantal low-end mobieltjes op de markt te brengen.

Toch lijkt het er wel op dat HTC tijdens de CES een van die low-end mobieltjes gaat laten zien, en wel eentje in de goedkope Desire-reeks van de producent. Dat kan althans worden afgeleid uit de uitnodiging van HTC voor een bezoekje aan de stand.

Misschien komt HTC met een eigen variant van de Nexus 9-tablet, zoals ook in 2010 het bedrijf ooit de originele HTC Desire uitbracht naast de Nexus One. Waarbij veel klanten de voorkeur gaven aan de HTC-telefoon, die destijds wel grofweg dezelfde hardware bezat maar opgeleukt was met HTC Sense.

Het blijft allemaal giswerk. Waar Gordon het precies over heeft, blijft een raadsel, totdat het bedrijf de ‘fantastische’ nieuwe producten aankondigt.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Android P 9.0

‘Android P 9.0 omarmt notch en redesign moet iPhone-gebruikers overhalen’ 🔥 lees verder

Samsung heeft eindelijk zijn belabberde emoji gefixt lees verder

Smartphones samsung IDC vlaggenschepen smartphonemarkt phoneswap

Zo maak je je Android toestel net zo snel als een iPhone lees verder

OnePlus 5T review design

Contacten van oude naar nieuwe Android smartphone overzetten: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters