HTC bevestigt nog eens de Honeycomb-update voor de Flyer

Honeycomb voor tablets die nog op Android 2.x draaien blijkt een heikel punt te zijn, maar HTC lijkt daar geen problemen mee te hebben. Het bedrijf bevestigde nog maar eens dat haar Flyer-tablet gewoon Android 3.0 gaat krijgen.

HTC Flyer tablet AAP

Als er één ding is dat HTC ons in Barcelona op het Mobile World Congress, toen de Flyer gelanceerd werd, is het wel dat de Flyer een update zou krijgen naar Android 3.0. Dan zou je toch denken dat de tweet die HTC onlangs plaatste geen nieuws is. Maar zo simpel liggen de zaken rond de Flyer niet. Eerst gooide Eldar Murtazin van Mobile Review roet in het eten, door te stellen dat Android 3.0 niet vrijgegeven gaat worden voor apparaten die met Android 2.x op de markt gebracht zijn. De Flyer zou met Android 3.0 op de markt komen als gevolg daarvan, maar dat ontkende HTC weer met een enigszins vage tweet.

Maar nu lijkt alles weer gewoon de oude te zijn, nadat HTC via Twitter dus nog eens bevestigde dat de Flyer gewoon met Android 2.3 op de markt gaat komen en snel na de launch een update krijgt naar Android 3.0. De tablet moet op 9 mei in Europa aankomen, dus rond die tijd zal hij ook in de Nederlandse shops terecht komen. Wanneer de update precies volgt is nog niet bekend.

HTC Flyer honeycomb tweet

 

Bron: Ubergizmo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via