HTC bezet eerste drie plaatsen in Engelse telefoon-toptien

HTC is in Engeland veruit het populairste merk op de mobiele telefoonmarkt. De topdrie bestaat uit smartphones, allemaal HTC-toestellen. De iPhone komt pas op plek zes in de Engelse mobieltjes–toptien.

desire naast wildfire

Op de eerste plaats staat de HTC Desire. Op de tweede plek de Desire HD en op plek drie vinden we de HTC Wildfire. De iPhone komt dus op zes binnen, de Blackberry Curve 8520 is op plek vier de eerste niet-HTC en niet-Androidtelefoon in de top tien.

De Samsung Galaxy S staat op de vijfde plaats. De toptien wordt verder aangevuld met de Motorola Defy (7), de Sony Ericsson S500i (8), de Samsung G800 (9) en de Samsung i600 (10).

Technology-expert Ernest Doku vindt dat HTC de Engelse markt heel slim bespeelt. “HTC is erg slim bezig op de smartphonemarkt door zijn telefoons aan te passen op diverse prijsniveau’s. Zo zien we de Wildfire, die een beetje doet alsof hij een Desire wil zijn. Het is slimme marketing. Android telefoons hebben Apple goed verslagen. Maar als over een paar maanden Apple een nieuwe telefoon uitbrengt, is het vrijwel zeker dat die fabrikant de smartphonemarkt weer zal aanvoeren in de race om de smartphonemarkt.”

Bron: Phone Arena

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters