HTC Bliss bestemd om vrouwen aan Android te krijgen

Het lijkt een beetje op een mintgroene HTC Desire S, en is voorzien van een pakket accessoires waar vrouwen voor moeten vallen: de HTC Bliss, die binnenkort in Amerika naar de markt wordt gebracht en waarschijnlijk na gebleken succes ook de oceaan wel zal oversteken.

HTC Bliss

De telefoon zou zijn ontworpen na uitgebreid onderzoek naar de wensen van jonge vrouwen. Het wordt uiteraard een Androidtelefoon. Hoewel, uiteraard: Android is bij vrouwen nog niet erg populair. De telefoonmodellen zijn tot nu toe erg ‘mannelijk’ en een enkele roze HTC Hero daargelaten, lijkt de fabrikant van mening te zijn dat er nog niet genoeg vrouwen voor zijn telefoons vallen.

De specificaties van de telefoon zijn natuurlijk dik in orde, het gaat hier voornamelijk om de bijzondere accessoires die bij het toestel komen. Een oplaadtation bijvoorbeeld, met speakers, waarmee het toestel draadloos wordt opgeladen. Als je het toestel daarin plaatst, gaat het automatisch in de ‘wekker-modus’. Op het toestel zelf staat een aantal widgets die met shopping enzo te maken hebben. En er komt een calorieteller op te staan.

De meest bijzondere toevoeging in de doos, die ongetwijfeld ook erg mooi wordt, is wel een klein, sierlijk kubusje dat met een koordje aan het toestel kan worden bevestigd. Elke keer als een telefoontje is gemist of er een sms binnenkomt, gaat er een lampje knipperen in dat kubusje. Via bluetooth communiceert deze ‘charm’ met de telefoon.

Over bluetooth gesproken, daarmee kan het toestel ook overweg. In de verpakking zal de klant ook een speaker aantreffen met een vierkante vorm, voor in de auto. Die speaker bevat tevens een microfoon die is ingericht voor spraakopdrachten.

De kleur zou een ‘kalmerend effect’ moeten hebben en de achterkant wordt van het rubberachtige plastic dat we al van HTC kennen, voor een betere grip en geen vette vingerafdrukken.

Met de HTC Bliss – de naam is nog niet definitief – is HTC de eerste die Android aan de vrouw probeert te brengen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters