HTC Bliss bestemd om vrouwen aan Android te krijgen

Het lijkt een beetje op een mintgroene HTC Desire S, en is voorzien van een pakket accessoires waar vrouwen voor moeten vallen: de HTC Bliss, die binnenkort in Amerika naar de markt wordt gebracht en waarschijnlijk na gebleken succes ook de oceaan wel zal oversteken.

HTC Bliss

De telefoon zou zijn ontworpen na uitgebreid onderzoek naar de wensen van jonge vrouwen. Het wordt uiteraard een Androidtelefoon. Hoewel, uiteraard: Android is bij vrouwen nog niet erg populair. De telefoonmodellen zijn tot nu toe erg ‘mannelijk’ en een enkele roze HTC Hero daargelaten, lijkt de fabrikant van mening te zijn dat er nog niet genoeg vrouwen voor zijn telefoons vallen.

De specificaties van de telefoon zijn natuurlijk dik in orde, het gaat hier voornamelijk om de bijzondere accessoires die bij het toestel komen. Een oplaadtation bijvoorbeeld, met speakers, waarmee het toestel draadloos wordt opgeladen. Als je het toestel daarin plaatst, gaat het automatisch in de ‘wekker-modus’. Op het toestel zelf staat een aantal widgets die met shopping enzo te maken hebben. En er komt een calorieteller op te staan.

De meest bijzondere toevoeging in de doos, die ongetwijfeld ook erg mooi wordt, is wel een klein, sierlijk kubusje dat met een koordje aan het toestel kan worden bevestigd. Elke keer als een telefoontje is gemist of er een sms binnenkomt, gaat er een lampje knipperen in dat kubusje. Via bluetooth communiceert deze ‘charm’ met de telefoon.

Over bluetooth gesproken, daarmee kan het toestel ook overweg. In de verpakking zal de klant ook een speaker aantreffen met een vierkante vorm, voor in de auto. Die speaker bevat tevens een microfoon die is ingericht voor spraakopdrachten.

De kleur zou een ‘kalmerend effect’ moeten hebben en de achterkant wordt van het rubberachtige plastic dat we al van HTC kennen, voor een betere grip en geen vette vingerafdrukken.

Met de HTC Bliss – de naam is nog niet definitief – is HTC de eerste die Android aan de vrouw probeert te brengen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The Witness

Kom erachter wie je bent in The Witness, een must-play spel voor iOS lees verder

The Machines AR game

Deze drie iOS 11 features zouden we ook graag bij Android zien lees verder

Apple iPhone 8

Test: kan de iPhone 8 tegen vuur, sleutels en messen? lees verder

iPhone X

Toch maar de iPhone 8? We hebben slecht nieuws over de iPhone X lees verder

iPhone 8

5 redenen om (niet) voor de iPhone 8 en 8 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 design Google

Google sluit grote deal met smartphone-tak HTC: alles wat je moet weten lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters