‘HTC Bolt komt als HTC 10 Evo naar Europa’

De HTC Bolt lijkt ook een Europese release te krijgen. Lekker Evan Blass zegt op Twitter dat HTC de Bolt wereldwijd gaat uitbrengen als de HTC 10 Evo. De smartphone wordt waarschijnlijk deze maand nog in Amerika uitgebracht bij provider Sprint.

Specificaties HTC 10 Evo

HTC Bolt HTC 10 EvoOok de specificaties van het nieuwe toestel uit Taiwan zijn grotendeels al uitgelekt. Zo zou de HTC 10 Evo/Bolt beschikken over een 5,5-inchscherm. Waarschijnlijk krijgt de display een full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels. De Snapdragon 810-chipset en 3 GB aan werkgeheugen zouden de smartphone aan moeten drijven. De opslagruimte is waarschijnlijk 64 GB groot. De achtercamera heeft HTC waarschijnlijk voorzien van een 18-megapixelsensor met een f/2,0-diafragma. Selfies zou je in 8 megapixel nemen. Het nieuwe Android 7.0 is volgens de geruchten het besturingssysteem van de HTC 10 Evo. Daarnaast gaan er geruchten dat HTC Apples voorbeeld zou volgen door de 3,5mm-koptelefoonaansluiting te schrappen.

Exacte prijs en releasedatum nog onbekend

De exacte wereldwijde releasedatum van de HTC 10 Evo is nog niet duidelijk. Het lijkt waarschijnlijk dat HTC zijn nieuwe vlaggenschip in ieder geval nog dit jaar uitbrengt. Ook de exacte prijs is nog niet bekend. Het vermoeden is dat deze tussen de 450 en 550 euro komt te liggen.

HTC 11-concept verschijnt

Bijna een week geleden verscheen er nog een render van een concept van de HTC 11. Deze heeft geen fysieke knoppen, iets wat we ook al zagen bij lekken van de HTC Ocean. Ook heeft hij gebogen randen, vergelijkbaar met de Galaxy S7 Edge. Verder wijzen de renders van Tech Configurations ook op een waterdichte behuizing.

Bron: Twitter via AndroidPlanet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Lex -

    Lijkt wel alsof de voorkant een HTC10 is terwijl de rest M9 zonder gebogen achterkant + het ontbreken van 3,5mm jack waardoor het net apple is.. Ben voorlopig nog blij met m’n HTC One M9 en hoop dat ik volgend jaar de HTC11 kan halen. Als die renders realiteit worden, koop ik hem sowiezo!

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters