HTC Bravo laat wederom zijn gezicht zien

Nadat de HTC Bravo al eerder naar buiten was gekomen is nu ook een duidelijke foto van het toestel openbaar gemaakt. Daarnaast zijn ook de specificaties van dit Android-vlaggenschip van HTC uit de doeken gedaan.

HTC Bravo Android

Nadat gisteren de roadmap van T-Mobile uitlekte voor HTC-telefoons voor Q1 en Q2 van 2010 is het vandaag wederom raak bij de producent met het uitlekken van een betere foto met specificaties van het vlaggenschip van Q2 van HTC op het Android gebied. De HTC Bravo, ook wel bekend als de Passion, wordt het nieuwe vlaggenschip van HTC dat waarschijnlijk op het Mobile World Congress aangekondigd zal gaan worden door de producent dat in februari plaatsvindt. Het toestel zou rond april in de winkels moeten gaan komen en loop op Android 2.0. Daarnaast zou de Bravo ook beschikken over de befaamde Qualcomm Snapdragon-processor die uiteraard op 1GHz loopt. Verder is ook bekend gemaakt dat het toestel een 3.7-inch AMOLED scherm heeft met een WVGA resolutie. Ook zou de Bravo over 512MB intern geheugen beschikken en 320MB ram. HTC zou wederom een flits hebben ingebouwd in dit toestel dat de 5-megapixelcamera in het donker moet gaan ondersteunen.

Eventuele prijzen zijn nog niet bekend van de Bravo maar duidelijk is wel dat het hier om een platte Android-telefoon gaat die gezien kan worden als de opvolger van de Hero.

Bron: Ai.rs

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters