‘HTC brengt 16 GB-model uit van One M10’

HTC zou zijn toekomstige vlaggenschip, de One 10, uitbrengen in een variant met 16 GB opslaggeheugen. De opslagcapaciteit is overigens wel uitbreidbaar.

Tegenwoordig heb je niet zoveel opslagruimte meer nodig aangezien je veel van je foto’s en andere data in de cloud kunt opslaan.

Render van de HTC One M10
Render van de HTC One M10

Geheugen

De HTC One M10 is dus verkrijgbaar in een 16 GB-variant, hiermee spelen ze niet echt in op de markt. Een groot geheugen op je telefoon is wel zo fijn om te hebben, zelfs de Nextbit Robin heeft 32GB opslag ruimte en 1 TB in de cloud. De cloud van de HTC is Google Drive met maar 15GB, wil je meer dan moet je betalen. Vrij veel telefoons tegenwoordig zijn verkrijgbaar in 32GB, 64GB of nog meer. HTC wilt inspelen op het gebrek aan 16GB toestellen maar of dit een goede keus van ze is dat betwijfelen we. De meeste mensen gaan toch voor een zo groot mogelijke opslag op je telefoon.

Camera

HTC wilt ook concurreren met de camera van de Samsung Galaxy S7 en LG G5. De fabrikant heeft daarom een 12-megapixelcamera in het toestel geplaatst die het erg goed doet met weinig licht.

HTC One M10
De Htc One M10 met ‘Chamfered edges’

Design

Het design van de One M10 is nog niet helemaal bekend, maar in een teaser die HTC op Facebook heeft gezet is te zien dat het toestel ‘Chamfered edges’ krijgt. Zeg maar aflopende randen. Het scherm krijgt een formaat van 5,2 inch en een Quad HD-resolutie van 2550 bij 1440 pixels. Intern zit er een Snapdragon 820-processor in de telefoon. Het toestel zal waarschijnlijk ondersteund worden voor draadloos opladen en krijgt ook een vingerafdruksensor. De zwarte balk met het HTC-logo zal verdwijnen op het toestel, verder is er nog niet veel bekend. De HTC One M10 zal waarschijnlijk worden aangekondigd in maart of april.

Teaser foto:

#powerof10
Teaser #powerof10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Twitter

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters