‘HTC brengt 16 GB-model uit van One M10’

HTC zou zijn toekomstige vlaggenschip, de One 10, uitbrengen in een variant met 16 GB opslaggeheugen. De opslagcapaciteit is overigens wel uitbreidbaar.

Tegenwoordig heb je niet zoveel opslagruimte meer nodig aangezien je veel van je foto’s en andere data in de cloud kunt opslaan.

Render van de HTC One M10
Render van de HTC One M10

Geheugen

De HTC One M10 is dus verkrijgbaar in een 16 GB-variant, hiermee spelen ze niet echt in op de markt. Een groot geheugen op je telefoon is wel zo fijn om te hebben, zelfs de Nextbit Robin heeft 32GB opslag ruimte en 1 TB in de cloud. De cloud van de HTC is Google Drive met maar 15GB, wil je meer dan moet je betalen. Vrij veel telefoons tegenwoordig zijn verkrijgbaar in 32GB, 64GB of nog meer. HTC wilt inspelen op het gebrek aan 16GB toestellen maar of dit een goede keus van ze is dat betwijfelen we. De meeste mensen gaan toch voor een zo groot mogelijke opslag op je telefoon.

Camera

HTC wilt ook concurreren met de camera van de Samsung Galaxy S7 en LG G5. De fabrikant heeft daarom een 12-megapixelcamera in het toestel geplaatst die het erg goed doet met weinig licht.

HTC One M10
De Htc One M10 met ‘Chamfered edges’

Design

Het design van de One M10 is nog niet helemaal bekend, maar in een teaser die HTC op Facebook heeft gezet is te zien dat het toestel ‘Chamfered edges’ krijgt. Zeg maar aflopende randen. Het scherm krijgt een formaat van 5,2 inch en een Quad HD-resolutie van 2550 bij 1440 pixels. Intern zit er een Snapdragon 820-processor in de telefoon. Het toestel zal waarschijnlijk ondersteund worden voor draadloos opladen en krijgt ook een vingerafdruksensor. De zwarte balk met het HTC-logo zal verdwijnen op het toestel, verder is er nog niet veel bekend. De HTC One M10 zal waarschijnlijk worden aangekondigd in maart of april.

Teaser foto:

#powerof10
Teaser #powerof10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters