'HTC brengt de 2.1-update voor de Hero pas in juni uit'

HTC zou tijdens een bijeenkomst over Google Android aangegeven hebben dat Hero-gebruikers de 2.1-update van Android pas in juni tegemoet kunnen zien. Eerder was HTC van plan om nog deze maand de update vrij te geven in Europa.

HTC lijkt wederom de 2.1-update voor de Hero vertraagd te hebben. De producent voor smartphones die mede een grote groei dankzij het Android OS heeft doorgemaakt zou de update al begin dit jaar uit gaan geven voor Hero-gebruikers. HTC liet eerder weten dat in maart de update uit zou gaan komen maar dit lijkt nu juni te gaan worden. Volgens HTC is de update al klaar en daarnaast werd eerder al duidelijk dat april logischer zou zijn voor de release van de update. Maar nu lijkt The Unwired gehoord te hebben dat gebruikers nog eens twee maanden dienen te wachten voor de felbegeerde update.

De geruchten gaan dat HTC de Desire en Legend eerst de kans wil geven om aantallen te maken in de verkoop alvorens de wat oudere Hero te voorzien van de nieuwste software. HTC hoopt eventueel gebruikers zo over te halen om voor de nieuwe telefoons te gaan. HTC heeft echter geen reden opgegeven van de vertraging of eventueel van een datum wanneer de update daadwerkelijk op de markt gaat komen. Onze review van de Hero kun je hier terug lezen.

HTC Hero 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. John -

  HTC update of niet, betrouwbaarheid van dit label is beneden elk niveau. Dan toch maar over op de Iphone (met straks de Android-variant) Onvoorstelbaar slecht wat HTC hier aan zijn klanten laat zien!

 2. JSnow -

  Dom…? Diezelfde "Taiwanese" runnen al een aantal jaren een grote wereldwijde business.
  Behoorlijk aanwezig op de markt tussen de Samsungs, LGs en Nokia's.
  Ik zou dus niet zeggen dat ze dom zijn. Alles behalve.

  Maar wees in ieder geval blij dat er nog grote updates komen voor deze, al uitgebrachte, hardware.
  HP doet het anders.. Beloven updates, maar laten nooit meer van zich horen.
  (remember de iPaq 2210 en iPaq Hx4700.. Creatieve geesten hebben ervoor gezorgd dat ik de hx4700 nog kon upgraden, maar niet dankzij HP. nooit meer HP voor mij iig)

 3. soul -

  ik hoop dat er iemand zou aardig is daar bij htc de update te lekken, dit gaat toch alleen maar klanten kosten i.p.v. geld opleveren. die Taiwanese zijn zo dom.

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Android O

Poll: op welke versie van Android draait jouw smartphone? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters