HTC brengt de One M8s naar Europa met betere camera

HTC heeft een goedkopere variant van de One M8 bekend gemaakt. De HTC One M8s beschikt over een verbeterde 13-megapixelcamera en een Snapdragon 615-processor.

Volgens Engadget heeft HTC een nieuwe variant van de One M8 de wereld in geholpen. Het nieuwe toestel heeft veel weg van de originele One M8 en heet nu de One M8s. De smartphone is op een paar punten aangepast tegenover zijn voorganger. Zo heeft HTC de Ultrapixel-camera verwijderd en vervangen door een 13-megapixelcamera. De camera heeft nu een f/2.0 Duo-affair mee gekregen. De camera aan de voorkant is nog steeds 5-megapixels sterk.

De processor is ook aangepast. HTC is voor de tragere Octacore 615-processor van Qualcomm gegaan. De cores zijn geklokt op 1.7GHz. Verder is er nog steeds een 5-inch scherm aanwezig in het toestel met een Full HD-resolutie. Het aantal ram is nog steeds blijven steken op 2GB. De body is nog steeds van aluminium en heeft het zelfde design als de One M8 mee gekregen.

HTC liet eerder dit jaar tegenover Tweakers weten dat de One M8s 250 euro goedkoper moest worden dan zijn voorganger. Het toestel moet in Nederland 499 euro gaan kosten. De smartphone zal alleen in Europa gaan uitkomen eind april.

HTC One M8 design 
De HTC One M8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Tim Leeuwenhoek -

    Het leuke is dat de HTC One M8 met de Snapdragon 801 SoC ook 500 euro kost, dus eigenlijk "naaien" ze klanten nu door ze de zelfde premium prijs te laten betalen voor een tragere telefoon, plus de 64-bit compatibiliteit heeft nog amper nut in de huidige markt aangezien er amper apps zijn die het ondersteunen, 64-bit is nu niet meer dan een verkoopspraatje. En in mijn algemene ervaring is een 13 megapixel camera niet veel beter dan de 4 ultrapixel camera van HTC.
    Al met al blij dat ik een HTC One M8 origineel heb.

    1. Quasimodo -

      Ik denk dat de abonnementsprijzen direct al lager zullen liggen. Zoals je zegt zal niet gauw iemand voor de M8s kiezen in een directe vergelijking. Maar zoals we weten kopen de mensen niet los, maar via een abo. En dan staat die €499,00 toch wel leuk op de folder.

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters