HTC brengt de One M8s naar Europa met betere camera

HTC heeft een goedkopere variant van de One M8 bekend gemaakt. De HTC One M8s beschikt over een verbeterde 13-megapixelcamera en een Snapdragon 615-processor.

Volgens Engadget heeft HTC een nieuwe variant van de One M8 de wereld in geholpen. Het nieuwe toestel heeft veel weg van de originele One M8 en heet nu de One M8s. De smartphone is op een paar punten aangepast tegenover zijn voorganger. Zo heeft HTC de Ultrapixel-camera verwijderd en vervangen door een 13-megapixelcamera. De camera heeft nu een f/2.0 Duo-affair mee gekregen. De camera aan de voorkant is nog steeds 5-megapixels sterk.

De processor is ook aangepast. HTC is voor de tragere Octacore 615-processor van Qualcomm gegaan. De cores zijn geklokt op 1.7GHz. Verder is er nog steeds een 5-inch scherm aanwezig in het toestel met een Full HD-resolutie. Het aantal ram is nog steeds blijven steken op 2GB. De body is nog steeds van aluminium en heeft het zelfde design als de One M8 mee gekregen.

HTC liet eerder dit jaar tegenover Tweakers weten dat de One M8s 250 euro goedkoper moest worden dan zijn voorganger. Het toestel moet in Nederland 499 euro gaan kosten. De smartphone zal alleen in Europa gaan uitkomen eind april.

HTC One M8 design 
De HTC One M8
Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters