‘HTC brengt twee Desire 10 smartphones uit op 20 september’

20 september, da’s de datum die we van HTC in onze agenda rood moeten omcirkelen. De Taiwanese fabrikant kondigt dan iets nieuws aan. Het zou hier gaan om de Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle.

Desire 10 LifestyleGeen aankondiging dus op de IFA-beurs, maar een eigen evenement. Dit laat de fabrikant weten in een filmpje op Twitter, waarop in ieder geval te zien is dat de telefoon een grote camerasensor krijgt. Dit is in lijn met leaks van de smartphone, waarop dezelfde camera zichtbaar is.

HTC Desire 10 specificaties

Nog niet alles is bekend over de twee nieuwe Desire 10-smartphones. De Desire 10 Lifestyle zou de smartphone met mindere specificaties worden, maar over de specs van de Desire 10 Pro is nagenoeg niets bekend. Ongebruikelijk, wat kan suggereren deze smartphone er mogelijk helemaal niet komt.

De specificaties van de Desire 10 Lifestyle zijn niet ontzettend indrukwekkend, maar dat is in lijn met de Desire-lijn van HTC. Hiermee focust de fabrikant zich meer op betaalbare telefoons, in tegenstelling tot de ‘flagship’-lijn met telefoons van ver boven de 500 euro.

Het scherm van de smartphone krijgt een formaat van 5,5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 400-processor. De telefoon krijgt 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen of 3 GB ram en 32 GB opslagcapaciteit. Android 6.0 Marshmallow is als het goed is het besturingssysteem.

Foto’s schiet je met de telefoon in 13 megapixel en selfies maak je in 5 megapixel. De smartphone krijgt BoomSound-boxen. Het is nog onbekend wat de nieuwe HTC gaat kosten, maar op 20 september komt daar als het goed is meer duidelijkheid over.

HTC Desire 10 Pro?

Over de HTC Desire 10 Pro is vrijwel niets bekend. Het scherm zou 5,5 inch groot zijn en een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels krijgen. Over de processor is nog niets bekend, maar waarschijnlijk krijgt de telefoon 3 GB werkgeheugen en 32 of 64 GB werkgeheugen. Foto’s zou de telefoon maken in 13 en 5 megapixel. Beide camera’s zouden optische beeldstabilisatie krijgen.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters