HTC brengt een patch uit voor de cameraproblemen van de HD2

HTC heeft een update vrijgegeven voor de cameraproblemen van de HD2. Volgens de producent zou de patch de roze plek in de foto’s van het toestel moeten aanpakken en daarnaast zou ook de camerakwaliteit erop vooruit zijn gegaan.

HTC HD2 cameraprobleem

De HTC HD2 heeft vanaf het begin af aan problemen gehad met zijn camera. Veel klanten bleken last te hebben van een roze waas midden op een foto die met de HD2 gemaakt was. Ook ons reviewmodel bleek last te hebben van deze bug en onze review moest de camera het dan ook ontgelden hierdoor. Inmiddels wist HTC ook van het probleem af en beloofd snel met een update te komen voor het toestel aangezien het volgens de producent om een softwareprobleem zou gaan. Inmiddels is het dan ook zover en HTC heeft sinds vandaag een update vrijgegeven voor de HD2.

De producent weet te melden dat de camerakwaliteit er flink op vooruit gaat en dat de roze plek verdwenen zou moeten zijn in de foto’s. De update is gratis te downloaden van hun pagina of via het onderstaande bestand voor onze vaste bezoekers.

Bron: HTC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. w00fer -

    Ja de roze vlek is "verholpen" door een software update, oftewel een verandering van de algorithmen om het te verdoezelen. Het echte hardwareprobleem pakt men niet aan, want dat zou betekenen dat er duizenden toestellen retour moeten. Dus dit is de goedkope oplossing.

Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters