HTC brengt Hot Fixes uit voor de Touch Pro en Touch HD

HTC heeft gisteren twee Hot Fixes vrijgegeven die bestemd zijn voor de HTC Touch HD en de HTC Touch Pro. Bij de HD wordt de systeem vertraging opgelost en bij de Pro wordt er een Wifi probleem getackeld.

Het meest recente vlaggenschip van HTC moet een kleine bugfix ondergaan doordat er een paar kleine probleempjes zijn ingesloten in het systeem. Zou zou het scherm soms bevriezen als er native Windows Mobile applicaties aangeroepen worden door de gebruiker waardoor je ongeveer 3 รก 5 seconden lang niets kunt doen. Dit probleem komt steeds vaker voor en HTC heeft dan ook gevonden waar het aan lag en heeft inmiddels een patch daarvoor vrijgegeven. De patch is 1.37mb groot en moet via de pda uitgevoerd worden. Ook de HTC Touch Pro had een probleem waardoor de Wifi verbinding niet altijd even veilig bleek te zijn. Zo zouden onveilige websites niet goed worden aangepakt door het systeem waardoor de pda potentieel gevaar kon lopen. Middels deze kleine bugfix moet het probleem verholpen worden op je Touch Pro. Dit bestand meet maar 64kb en moet wederom via je toestel uitgevoerd worden.

De bestanden hebben we even voor het gemak hieronder gezet zodat je ze gelijk kunt downloaden en uitvoeren. Mocht je niet precies weten hoe je ze moet installeren dan kun je eerst nog even dit doorlezen en het anders hieronder aan de medegebruikers vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters