HTC brengt Hot Fixes uit voor de Touch Pro en Touch HD

HTC heeft gisteren twee Hot Fixes vrijgegeven die bestemd zijn voor de HTC Touch HD en de HTC Touch Pro. Bij de HD wordt de systeem vertraging opgelost en bij de Pro wordt er een Wifi probleem getackeld.

Het meest recente vlaggenschip van HTC moet een kleine bugfix ondergaan doordat er een paar kleine probleempjes zijn ingesloten in het systeem. Zou zou het scherm soms bevriezen als er native Windows Mobile applicaties aangeroepen worden door de gebruiker waardoor je ongeveer 3 á 5 seconden lang niets kunt doen. Dit probleem komt steeds vaker voor en HTC heeft dan ook gevonden waar het aan lag en heeft inmiddels een patch daarvoor vrijgegeven. De patch is 1.37mb groot en moet via de pda uitgevoerd worden. Ook de HTC Touch Pro had een probleem waardoor de Wifi verbinding niet altijd even veilig bleek te zijn. Zo zouden onveilige websites niet goed worden aangepakt door het systeem waardoor de pda potentieel gevaar kon lopen. Middels deze kleine bugfix moet het probleem verholpen worden op je Touch Pro. Dit bestand meet maar 64kb en moet wederom via je toestel uitgevoerd worden.

De bestanden hebben we even voor het gemak hieronder gezet zodat je ze gelijk kunt downloaden en uitvoeren. Mocht je niet precies weten hoe je ze moet installeren dan kun je eerst nog even dit doorlezen en het anders hieronder aan de medegebruikers vragen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters