HTC brengt Hot Fixes uit voor de Touch Pro en Touch HD

HTC heeft gisteren twee Hot Fixes vrijgegeven die bestemd zijn voor de HTC Touch HD en de HTC Touch Pro. Bij de HD wordt de systeem vertraging opgelost en bij de Pro wordt er een Wifi probleem getackeld.

Het meest recente vlaggenschip van HTC moet een kleine bugfix ondergaan doordat er een paar kleine probleempjes zijn ingesloten in het systeem. Zou zou het scherm soms bevriezen als er native Windows Mobile applicaties aangeroepen worden door de gebruiker waardoor je ongeveer 3 á 5 seconden lang niets kunt doen. Dit probleem komt steeds vaker voor en HTC heeft dan ook gevonden waar het aan lag en heeft inmiddels een patch daarvoor vrijgegeven. De patch is 1.37mb groot en moet via de pda uitgevoerd worden. Ook de HTC Touch Pro had een probleem waardoor de Wifi verbinding niet altijd even veilig bleek te zijn. Zo zouden onveilige websites niet goed worden aangepakt door het systeem waardoor de pda potentieel gevaar kon lopen. Middels deze kleine bugfix moet het probleem verholpen worden op je Touch Pro. Dit bestand meet maar 64kb en moet wederom via je toestel uitgevoerd worden.

De bestanden hebben we even voor het gemak hieronder gezet zodat je ze gelijk kunt downloaden en uitvoeren. Mocht je niet precies weten hoe je ze moet installeren dan kun je eerst nog even dit doorlezen en het anders hieronder aan de medegebruikers vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Waze verkeersapp

Waze begeleidt je nu ook in het Nederlands en Vlaams soepel door het verkeer lees verder

Fidget spinners

Dit zijn de vijf beste Fidget Spinner apps en games lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters