'HTC brengt in 2014 verschillende opvolgers van de One uit'

HTC brengt volgend jaar niet één, maar meerdere opvolgers van de HTC One uit, meldt Forbes. De serie smartphones onder de titel One Two wordt een hele nieuwe line-up van de Taiwanese fabrikant.

HTC One max design

Voordat de huidige HTC One werd uitgebracht, kwam de fabrikant een jaar eerder met de drie eerste toestellen in de One-serie: de One V, One S en One X. Begin dit jaar kwam de One, nog steeds het vlaggenschip van de fabrikant, die later dit jaar een mini- en een max-versie kregen. Plus nog wat verschillende kleurtjes.

HTC staat nu voor de moeilijke opgave om de uitmuntende HTC One een opvolger te geven. Alleen technische verbeteringen aan de binnenkant zullen consumenten waarschijnlijk niet tot aankoop verleiden, zo wordt gedacht. Er moet meer gebeuren om de HTC One Two een beetje anders te maken dan zijn voorganger, om zo mensen te verleiden tot aankoop van dit nieuwe toestel.

Een vingerafdrukscanner, verwisselbare cameralenzen en dat soort nieuwigheden worden nu genoemd, maar het is niet genoeg. Analisten verwachten dat HTC in maart met een hele serie opvolgers op de proppen komt, zodat klanten wat te kiezen hebben. Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, iets groter dam dat van de huidige One, met een Qualcomm processor en Android en een verkoopprijs van rond de 550 euro. Allemaal net als nu, en er is niets nieuws aan. Het is nu afwachten wat voor modellen HTC nog meer in de pijplijn heeft onder de naam One Two.

Bron: Forbes

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Suljo0o -

   het probleem met Samsung is dat ze veel nieuwere gsms de naam galaxy s4….. hebben gegeven waardoor de naam kracht verliest door hem op goedkopere gsms te zetten. btw htc one two klinkt raar is htc two niet een heel stuk beter

  2. Martijn Wester -

   "Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, net als de huidige One." De huidige One heeft toch echt een 4,7 inch scherm 🙂

   In mijn ogen een pluspunt, meer keuze = groter bereik = kans op meer omzet -> Samsung hebben ze als voorbeeld.

   1. Quasimodo -

    Vergeet ook de nadelen niet: = meer ontwikkelkosten, = meer softwareonderhoud = meer advertising, = meer negatieve publiciteit over traag update beleid….
    Maar je hebt wel een punt dat je marktbereik aanzienlijk groter wordt. Apple heeft dat ook gezien en volgt Samsung ook met meer modellen.

  LG V30S ThinQ

  LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

  Sony Xperia XZ2

  Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

  ASUS ZenFone Max Plus

  Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

  LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

  Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

  iOS Android

  Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters