'HTC brengt in 2014 verschillende opvolgers van de One uit'

HTC brengt volgend jaar niet één, maar meerdere opvolgers van de HTC One uit, meldt Forbes. De serie smartphones onder de titel One Two wordt een hele nieuwe line-up van de Taiwanese fabrikant.

HTC One max design

Voordat de huidige HTC One werd uitgebracht, kwam de fabrikant een jaar eerder met de drie eerste toestellen in de One-serie: de One V, One S en One X. Begin dit jaar kwam de One, nog steeds het vlaggenschip van de fabrikant, die later dit jaar een mini- en een max-versie kregen. Plus nog wat verschillende kleurtjes.

HTC staat nu voor de moeilijke opgave om de uitmuntende HTC One een opvolger te geven. Alleen technische verbeteringen aan de binnenkant zullen consumenten waarschijnlijk niet tot aankoop verleiden, zo wordt gedacht. Er moet meer gebeuren om de HTC One Two een beetje anders te maken dan zijn voorganger, om zo mensen te verleiden tot aankoop van dit nieuwe toestel.

Een vingerafdrukscanner, verwisselbare cameralenzen en dat soort nieuwigheden worden nu genoemd, maar het is niet genoeg. Analisten verwachten dat HTC in maart met een hele serie opvolgers op de proppen komt, zodat klanten wat te kiezen hebben. Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, iets groter dam dat van de huidige One, met een Qualcomm processor en Android en een verkoopprijs van rond de 550 euro. Allemaal net als nu, en er is niets nieuws aan. Het is nu afwachten wat voor modellen HTC nog meer in de pijplijn heeft onder de naam One Two.

Bron: Forbes

tags:
  OnePlus 6

  We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

  Beste budgetsmartphones uitgelicht

  Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

  smartphone auto

  OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

  Samsung J2 Core

  Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

  Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

  Sony

  Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters