'HTC brengt in 2014 verschillende opvolgers van de One uit'

HTC brengt volgend jaar niet één, maar meerdere opvolgers van de HTC One uit, meldt Forbes. De serie smartphones onder de titel One Two wordt een hele nieuwe line-up van de Taiwanese fabrikant.

HTC One max design

Voordat de huidige HTC One werd uitgebracht, kwam de fabrikant een jaar eerder met de drie eerste toestellen in de One-serie: de One V, One S en One X. Begin dit jaar kwam de One, nog steeds het vlaggenschip van de fabrikant, die later dit jaar een mini- en een max-versie kregen. Plus nog wat verschillende kleurtjes.

HTC staat nu voor de moeilijke opgave om de uitmuntende HTC One een opvolger te geven. Alleen technische verbeteringen aan de binnenkant zullen consumenten waarschijnlijk niet tot aankoop verleiden, zo wordt gedacht. Er moet meer gebeuren om de HTC One Two een beetje anders te maken dan zijn voorganger, om zo mensen te verleiden tot aankoop van dit nieuwe toestel.

Een vingerafdrukscanner, verwisselbare cameralenzen en dat soort nieuwigheden worden nu genoemd, maar het is niet genoeg. Analisten verwachten dat HTC in maart met een hele serie opvolgers op de proppen komt, zodat klanten wat te kiezen hebben. Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, iets groter dam dat van de huidige One, met een Qualcomm processor en Android en een verkoopprijs van rond de 550 euro. Allemaal net als nu, en er is niets nieuws aan. Het is nu afwachten wat voor modellen HTC nog meer in de pijplijn heeft onder de naam One Two.

Bron: Forbes

tags:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Suljo0o -

   het probleem met Samsung is dat ze veel nieuwere gsms de naam galaxy s4….. hebben gegeven waardoor de naam kracht verliest door hem op goedkopere gsms te zetten. btw htc one two klinkt raar is htc two niet een heel stuk beter

  2. Martijn Wester -

   "Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, net als de huidige One." De huidige One heeft toch echt een 4,7 inch scherm 🙂

   In mijn ogen een pluspunt, meer keuze = groter bereik = kans op meer omzet -> Samsung hebben ze als voorbeeld.

   1. Quasimodo -

    Vergeet ook de nadelen niet: = meer ontwikkelkosten, = meer softwareonderhoud = meer advertising, = meer negatieve publiciteit over traag update beleid….
    Maar je hebt wel een punt dat je marktbereik aanzienlijk groter wordt. Apple heeft dat ook gezien en volgt Samsung ook met meer modellen.

  Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

  iPhone 7 Plus

  5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

  HTC U11 Plus

  Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

  HMD Global Nokia 7

  Maak kennis met de zojuist aangekondigde Nokia 7 lees verder

  iPhone X Nederland

  iPhone X: eerste exemplaren onderweg naar Nederland lees verder

  Apple Pay ING

  Exclusief: ‘Apple Pay komt binnenkort naar Nederland, ING als lanceringspartner’ lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters