'HTC brengt in 2014 verschillende opvolgers van de One uit'

HTC brengt volgend jaar niet één, maar meerdere opvolgers van de HTC One uit, meldt Forbes. De serie smartphones onder de titel One Two wordt een hele nieuwe line-up van de Taiwanese fabrikant.

HTC One max design

Voordat de huidige HTC One werd uitgebracht, kwam de fabrikant een jaar eerder met de drie eerste toestellen in de One-serie: de One V, One S en One X. Begin dit jaar kwam de One, nog steeds het vlaggenschip van de fabrikant, die later dit jaar een mini- en een max-versie kregen. Plus nog wat verschillende kleurtjes.

HTC staat nu voor de moeilijke opgave om de uitmuntende HTC One een opvolger te geven. Alleen technische verbeteringen aan de binnenkant zullen consumenten waarschijnlijk niet tot aankoop verleiden, zo wordt gedacht. Er moet meer gebeuren om de HTC One Two een beetje anders te maken dan zijn voorganger, om zo mensen te verleiden tot aankoop van dit nieuwe toestel.

Een vingerafdrukscanner, verwisselbare cameralenzen en dat soort nieuwigheden worden nu genoemd, maar het is niet genoeg. Analisten verwachten dat HTC in maart met een hele serie opvolgers op de proppen komt, zodat klanten wat te kiezen hebben. Het belangrijkste model van de One Two zou een scherm van 4,9 inch krijgen, iets groter dam dat van de huidige One, met een Qualcomm processor en Android en een verkoopprijs van rond de 550 euro. Allemaal net als nu, en er is niets nieuws aan. Het is nu afwachten wat voor modellen HTC nog meer in de pijplijn heeft onder de naam One Two.

Bron: Forbes

tags:
  Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

  Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

  USB-C

  Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

  OnePlus 6 preview design

  Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

  LG G7 ThinQ review design

  Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

  iPhone X Plus resolutie

  iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

  Blackberry KEY2

  Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

  Volg ons via

  Nieuwsbrief

  Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters