HTC brengt ook offline navigatie naar Windows Phone

HTC heeft een update uitgebracht voor haar Locations-applicatie op Windows Phone. Dankzij de update kunnen gedownloade maps offline geraadpleegd worden op toestellen als de HTC Titan en de Radar.

In navolging van Nokia heeft HTC eveneens haar applicatie voorzien van offline navigatie. In de Windows Phone Marketplace is de update te vinden voor HTC Locations. Met HTC Locations kun je spraak gestuurd navigeren op HTC-smartphones. Locations is er zowel voor Android-smartphones als Windows Phone-smartphones van HTC. De app had tot nu alleen op het Android OS offline navigatie en met deze update heeft HTC die optie ook toegevoegd aan Windows Phone.

Met HTC Locations kun je kaarten van landen aankopen, daar waar bij concurrent Nokia de kaarten en de navigatie gratis is. HTC biedt de kaarten van heel Europa aan maar deze dienen dus wel eerst stuk voor stuk aangekocht te worden. Naast het offline navigeren heft HTC ook de zoekfunctie verder verbeterd van de app. Daarnaast zijn de POI’s uitgebreid en is ook de kaart-overzicht verder verbeterd. De update is gratis te downloaden via de Marketplace van Windows Phone.

Windows Phone HTC Locations

 

Bron: Engadget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. William -

    Whew, was even bang dat ik voor de kat z'n viool Navigon Europe gekocht had, maar dat valt dus nog wel een beetje mee 🙂

    Fantastische app overigens, zijn euro's absoluut waard!

  2. Eise -

    Hmm jammer dat het uiteindelijk dus toch niet helemaal gratis is… Gelukkig is er Google Maps dat naast Nokia Drive de enige is die echt gratis zijn navigatie aanbiedt… Nu nog de kaarten lokaal kunnen opslaan zodat er geen verbinding meer gemaakt hoeft te worden met internet et voila dan ben ik supertevreden… Maar al met al is de diest van HTC, Locations, erg interessant lijkt me… Toch zou ik om genoemde reden voor Google's optie gaan…

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters