'HTC Butterfly komt niet naar Europa'

Een Italiaanse site meldt dat HTC afziet van het uitbrengen van de HTC Butterfly in Europa. De nieuwe Android-superphone gaat dus ook aan de neus van Nederlanders voorbij.

HTC Butterfly

De Italiaanse site baseert zich op een e-mail die webwinkel Expansys in dat land aan klanten heeft gestuurd die het toestel wilden voorbestellen. Daarin valt het volgende te lezen: ”Geachte klant, dank voor uw interesse en uw pre-order voorde HTC Butterfly. Helaas heeft HTC ons zojuist meegedeeld dat deze smartphone niet beschikbaar zal zijn voor de Europese markt. Om deze reden hebben wij het toestel verwijderd van onze website en is uw pre-order geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak.”

Het 5-inch mammoettoestel van HTC is in Aziƫ en Amerika al uitgebracht onder andere namen, in de VS als Droid DNA. Het toestel bezit topspecificaties en wordt daar goed ontvangen door reviewers.

Bron: Androidiani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. bartvuijk -

    Nou dat zal bij de pers schampere reacties opleveren. ''Euh, in de categorie oud nieuws, vooral voor Amerikanen, hebben we hier nog een toestel van drie maanden geleden…''

   2. Timboektoe -

    In het begin snapte ik het ook niet maar het zou best kunnen dat HTC
    3 maaden tijd neemt om een betere versie te ontwikkelen. Met name een 13 mp camera. De huidige klanten zouden zich dan bekocht voelen. Ook de concurrentie komen er nog niet mee.

   3. SrbinYU -

    Nee hier klopt iets gewoon niet of ze zien ons als een of andere derde wereld land/ continent. Vergeleken met de andere landen:

    1. Lumia 920
    2. Lumia 820
    3. Nexus 4
    4. LG optimus G
    5. HTC Butterfly

    Al deze top toestellen zijn nog niet te koop bij ons en sommige zullen ook nooit het daglicht zien bij ons, dit lijkt wel een trend te worden!

   4. Mennooooh -

    Klopt, ik zal dan proberen om een toestel in zoveel mogelijk landen uit te brengen. Dit kan voor HTC alleen maar voordelig zijn…

   5. Danijel -

    Nederland is gewoon simpelweg te klein… De afzet die ze in NL in een maand doen doen ze in Duitsland of Engeland of Frankrijk een week over..

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters