'HTC Butterfly komt niet naar Europa'

Een Italiaanse site meldt dat HTC afziet van het uitbrengen van de HTC Butterfly in Europa. De nieuwe Android-superphone gaat dus ook aan de neus van Nederlanders voorbij.

HTC Butterfly

De Italiaanse site baseert zich op een e-mail die webwinkel Expansys in dat land aan klanten heeft gestuurd die het toestel wilden voorbestellen. Daarin valt het volgende te lezen: ”Geachte klant, dank voor uw interesse en uw pre-order voorde HTC Butterfly. Helaas heeft HTC ons zojuist meegedeeld dat deze smartphone niet beschikbaar zal zijn voor de Europese markt. Om deze reden hebben wij het toestel verwijderd van onze website en is uw pre-order geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak.”

Het 5-inch mammoettoestel van HTC is in Aziƫ en Amerika al uitgebracht onder andere namen, in de VS als Droid DNA. Het toestel bezit topspecificaties en wordt daar goed ontvangen door reviewers.

Bron: Androidiani

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

   1. bartvuijk -

    Nou dat zal bij de pers schampere reacties opleveren. ''Euh, in de categorie oud nieuws, vooral voor Amerikanen, hebben we hier nog een toestel van drie maanden geleden…''

   2. Timboektoe -

    In het begin snapte ik het ook niet maar het zou best kunnen dat HTC
    3 maaden tijd neemt om een betere versie te ontwikkelen. Met name een 13 mp camera. De huidige klanten zouden zich dan bekocht voelen. Ook de concurrentie komen er nog niet mee.

   3. SrbinYU -

    Nee hier klopt iets gewoon niet of ze zien ons als een of andere derde wereld land/ continent. Vergeleken met de andere landen:

    1. Lumia 920
    2. Lumia 820
    3. Nexus 4
    4. LG optimus G
    5. HTC Butterfly

    Al deze top toestellen zijn nog niet te koop bij ons en sommige zullen ook nooit het daglicht zien bij ons, dit lijkt wel een trend te worden!

   4. Mennooooh -

    Klopt, ik zal dan proberen om een toestel in zoveel mogelijk landen uit te brengen. Dit kan voor HTC alleen maar voordelig zijn…

   5. Danijel -

    Nederland is gewoon simpelweg te klein… De afzet die ze in NL in een maand doen doen ze in Duitsland of Engeland of Frankrijk een week over..

Samsung Galaxy Note 8

Deze foto’s zijn met de Samsung Galaxy Note 8 genomen: de beste smartphonecamera? lees verder

Google Pixel in de toekomst met touchpad op de achterkant?

Onthullingsdatum en nieuwe specificaties Google Pixel 2 (XL) bekend lees verder

Lamborghini Alpha-One

Lamborghini Alpha-One: de nieuwe smartphone van Joel Beukers? lees verder

Waarom de camera de Samsung Galaxy Note 8 speciaal maakt lees verder

Apple iPhone 8

Gelekte foto’s iPhone 7s suggereren audio boost lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Grootte vergeleken: Samsung Galaxy Note 8 naast iPhone 7 Plus, Galaxy S8 en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters