HTC ChaCha krijgt snellere processor

De HTC ChaCha krijgt geen 600 Mhz processor, maar een 800 Mhz CPU. Daarmee wordt het toestel een stuk sneller dan in februari was aangekondigd. Inmiddels is de ChaCha in Nederland verkrijgbaar.

HTC ChaCha AAP

De ChaCha is een bijzonder toestel; het is HTC’s eerste Androidtelefoon met een volwaardig, vast qwertytoetsenbord onder het touchscreen en het is bovendien een zogeheten Facebooktelefoon, wat moet blijken uit de speciale Facebookknop. Het toestel was aanvankelijk geklokt op dezelfde snelheid als de HTC Wildfire S, dat volgens onze indrukken een nogal sloom toestel is als het om zware opgaven gaat zoals het spelen van een spelletje of het weergeven of opnemen van video’s. HTC heeft de processor nu op 800 Mhz geklokt waardoor de snelheid dezelfde is als die van de HTC Desire Z.

Zonder nadere aankondiging is de ChaCha dus van een snelheidsverbetering met 33 procent voorzien. De rest van de telefoonconfiguratie is ongewijzigd. Het heeft een 2.6 inch capacitief scherm, 512 Mb Ram, 512 Mb Rom, een microSD kaartlezer, 1250 mAh accu en de gebruikelijke verbindingen: WiFi, GPS, bluetooth, 3G en een vijf megapixelcamera met flitser op de achterkant.

Daarbij krijg je dan ook alleen bij dit HTC-toestel het qwerty toetsenbord met de Facebookknop. Het toestel loopt op Android Gingerbread en heeft daar overheen de HTC Sense user interface. De ChaCha is inmiddels in Nederland verkrijgbaar bij verschillende webshops en retailers.

Bron: Coolsmartphone

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters