Update: ‘HTC komt met HTC Desire 10 Pro en Desire 10 Lifestyle’

HTC zal in september maar liefst twee nieuwe Desire modellen introduceren: de HTC Desire 10 Lifestyle en de Desire 10 Pro.

Update: Evan Blass, frequent lekker van onaangekondigde toestellen, heeft twee foto’s van de HTC Desire 10 Pro online geplaatst.

HTC Desire

De laatste telgen uit de HTC Desire lijn wisten niet allemaal te overtuigen. De Desire 826 en Desire 530 hadden redelijke specificaties maar een relatief hoge prijs en een standaard ontwerp zorgden ervoor dat de modellen zich niet konden onderscheiden van de rest van het aanbod in de smartphonemarkt. Wellicht kan de volgende generatie HTC Desire toestellen daar verandering in brengen. HTC zal volgende maand namelijk maar liefst twee nieuwe modellen introduceren, de HTC Desire 10 Pro en de HTC Desire 10 Lifestyle.

HTC Desire 10 Lifestyle

Volgens verschillende geruchten is de HTC Desire 10 Lifestyle een 5.5-inch smartphone met een resolutie van 720 x 1280. Het model heeft een quad-core Qualcomm Snapdragon chipset, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern opslaggeheugen. Foto’s kunnen genomen worden met een 13MP camera met LED flash aan de achterkant, en een 5MP selfie camera aan de voorkant. Beide camera’s kunnen in 1080p filmen en zouden ook goed moeten presteren in slecht licht door een speciale sensor.

De HTC Desire 10 Lifestyle doet op het gebied van audio niet onder voor zijn grotere broer, de HTC 10. Het toestel heeft namelijk twee Boomsound Hi-Fi Edition stereo speakers en wordt geleverd met high-end oordopjes. Helaas neemt de Desire 10 Lifestyle niet het kleurrijke en unieke ontwerp van zijn voorgangers over. In plaats daar van krijg je matte kleuren en een metalen behuizing met een gouden ring rondom de camera.

HTC Desire 10 Pro

Er is op het moment van schrijven nog niks bekend over de HTC Desire 10 Pro, naast dat het toestel dus samen met de Desire 10 Lifestyle in september zal worden aangekondigd. Door de naam en het feit dat de HTC 10 Lifestyle bijvoorbeeld een goedkopere variant van de HTC 10 is wordt er verwacht dat de HTC Desire 10 Pro nog betere specificaties heeft dan de Desire 10 Lifestyle.

HTC Desire 10 Lifestyle
De HTC Desire 10 Pro

High-end smartphones

Het is interessant om te zien dat HTC weer iets meer de high-end kant op gaat met zijn Desire toestellen. De eerste Desire modellen uit 2010 waren allemaal high-end vlaggenschepen, maar nadat het bedrijf zich begon te focussen op de HTC One serie was het daarmee afgelopen. Sindsdien heeft HTC talloze Desire modellen uitgebracht, waarvan slechts een handjevol echt wist te overtuigen. Kan HTC het tij keren na jaren aan tegenvallende verkopen?

Bron: Venture Beat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters