HTC Desire 650 nu ook in Nederland te koop

Afgelopen november is de HTC desire 650 al aangekondigd in Taiwan, maar vanaf nu kun je het toestel ook vinden in de Nederlandse winkels. Wat opvallen is, is dat dit toestel vlak voor een groot evenementen van HTC zelf is onthuld. Bij dit evenement zal naar verluidt de midranger HTC X10 aangekondigd worden, samen met een paar andere toestellen.

HTC Desire 650

Recentelijk is de HTC Desire 650 te vinden op de officiële website van HTC zelf. De website laat een aantal functies van de Desire 650 zien, zoals het design. Dit is anders dan veel andere HTC-toestellen. Het bovenste gedeelte van de achterkant is glad, terwijl het onderste gedeelte wat geribbeld is. HTC zelf meldt op de website dat geen ander toestel zo aan voelt. Aan de voorkant van het toestel vinden we een 5 inch LCD-scherm dat een HD-resolutie heeft. Boven en onder dit scherm zien we de stereo speakers van het toestel.

Als we naar de binnenkant van het toestel kijken zien we dat HTC weer gekozen heeft voor de Snapdragon 400-processor. Dit is een processor die in 2013 is aangekondigd en toen al de stempel kreeg als laag- tot middenklasse-processor. In combinatie met deze processor heeft de Desire 650 2GB werkgeheugen binnenin zitten. Verder heeft het toestel een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant. Het interne geheugen bedraagt 16GB.

For U

Morgen, op 12 januari, heeft HTC een eigen evenement georganiseerd. Wat het precies zal zijn, is nog niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten, is dat het iets ‘voor ons’ is. Op de uitnodiging die je hieronder ziet, is de datum te vinden met de tekst ‘for u’. Ook staat er rechts onderin het logo van HTC, waarbij de ‘C’ van het merk is gedraaid, waardoor het op een ‘U’ lijkt.

HTC U uitnodiging HTC Ocean

Dat we verschillende toestellen zullen zien is duidelijk, maar welke precies is nog een vraag. Wel hebben wij vermoedens. Zo is er een paar dagen geleden een video uitgelekt waarin de zogenaamde HTC Ocean is te zien. Dit toestel beschikt volgens de video over drukgevoelige randen. Wat voor functie het precies zal hebben is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk, maar het is mogelijk dat de functies van de randen veranderen per applicatie.

Naast de HTC Ocean zal het Taiwanese bedrijf vermoedelijk de HTC X10 aankondigen. Dit is een midrange-toestel, wat de opvolger van de HTC X9 zal zijn. Welke toestellen we nog meer zullen zien en of HTC iets anders dan smartphones laat zien, is nog niet bekend.

Beschikbaarheid

De HTC Desire 650 is per direct te bestellen bij digitale winkels zoals Coolblue, Belsimpel en Mobiel.nl. Het toestel gaat hier voor een krappe €200,- over de toonbank.

Bron: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters