HTC Desire wint van iPhone 4 in Britse verkiezing

‘Antennagate’ heeft de iPhone 4 de das omgedaan bij de jaarlijkse verkiezing van de Britse gadget-website T3. In plaats daarvan gaat de HTC Desire er met de hoofdprijs vandoor.

HTC Desire

De jury van T3.com was er snel uit dat de iPhone 4 niet de winnaar zou zijn, hoewel het toestel bij de lancering nog wel de gedoodverfde nummer één was. Maar toen gebeurde antennagate: gebruikers klaagden erover dat de duurste telefoon van allemaal niet geschikt was om mee te bellen vanwege de gebrekkig ontworpen antenne.

De juryleden van T3 vinden de ophef over de antenne een beetje onzin, maar de beroerde manier waarop Apple op de klacht reageerde, deed het merk dit jaar de das om. En toen eenmaal helder was dat de iPhone dit jaar niet zou winnen, kwam de HTC Desire bovendrijven.

De belangrijkste concurrentie voor de Desire kwam ook al uit de stal van HTC: de Legend, die de jury eigenlijk veel mooier vindt. Maar de betere specificaties van mobiel multimediamonster Desire brachten het toestel de winst. De Desire mag zich een jaar lang Telefoon van het Jaar noemen. In alle gadgetcategorieën die T3 heeft beoordeeld, eindigde de Desire op nummer 2, net achter de overall-winner: de iPad.

Bron: T3.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. naliboff -

  ik wil een smartphone voor onnozelen, bellen, internet en een navigatie systeem verder hebben we niets nodig. en ipad totaal onnodig als je er niet mee kan bellen. en vooruit maar jongens nog maar een abonnement. dauphine

 2. Adriaan -

  @ Kaas:
  Symbian is idd zeker geen aanrader!
  Htc is zeker de winnaar maar gadgets hebben hier niet veel met te maken (android wel). vanaf dat je een smartphone wil hebben met een goed besturings systeem moet je weten dat je de batterij zoizo 1x per dag moet opladen bij goed gebruik.
  het zal nog even duren dat er een smartphone is met een "goede batterij".

 3. Kaas -

  ….mensen, smaken verschillen, en wat wil je met het ding. Ik ben (nog) allergisch voor Apple omdat ik weiger te betalen voor muziek en een verschrikkelijke hekel aan Itunes heb. M'n Vrouw heeft de N97 mini en dat Symbian is het ook niet helemaal als je een beetje gek van gadgets en computers bent.HTC lijkt mij ook de winnaar, maar die batterij die je elke dag moet opladen, wat een ramp. Hij is natuurlijk leeg als je hem een keer écht nodig heb. Dus ik blijf nog even tobben. gr.

 4. joostvanderweereld -

  :S jullie zij gek moet je die telefoon zien het lijkt wel een koelkast ieuww man serieus ik zou er nooit mee op straat lopen ze mogen best wel een voorbeeld nemen aan de sony ericsson vivaz en de pro dat noem je pas stijlvol;)

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters